News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cetăţean român depistat la P.T.F. Nădlac cu documentul fratelui său Cetăţean român depistat la P.T.F. Nădlac cu documentul fratelui său
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean român care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de cartea de identitate a fratelui său.

  În data de 26.03.2015 orele 04.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasager într-un autoturism marca Opel Zafira, condus de un cetăţean român, o persoană de sex masculin care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile române.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este cea din documentul prezentat, motiv pentru care aceasta a  fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de cetăţeanul român Rbilla R., în vârstă de 19 de ani, iar cartea de identitate aparţine fratelui său. Acesta a declarat faptul că a luat documentul fără ştirea fratelui său şi că a recurs la această metodă deoarece nu deţine documente de identitate şi intenţiona să ajungă în Polonia.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză si i-au întocmit acesteia actele de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *