News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Arădenii care locuiesc pe strada Dobrogei, în zona 6 Vânători sunt revoltaţi. Din cauza lucrărilor la terasamentul căii ferate, drumul a devenit inpracticabil pentru maşinile mai mari. Oamenii, mulţi dintre ei în vârstă şi bolnavi, au fost nevoiţi să ducă tomberoanele de gunoi până la colţul străzii. În urma intervenţiei liderilor şi consilierilor municipali USL, au fost aduse provizoriu containere de gunoi, pentru ca oamenii să poată duce gunoiul cu plasa.
Totuşi, situaţia rămâne extrem de grea pentru locuitorii din zonă, iar în anumite situaţii devine dramatică. Este cazul lui Gorbea Gheorghe care a făcut şoc anafilactic şi a avut nevoie urgentă de intervenţia Salvării. Pentru că drumul se surpa, salvarea nu a ajuns la pacientul care avea nevoie de ea. Viaţa lui Gheorghe Gorbea a fost salvată în condiţii foarte dificile. Scăpat cu viaţă prin urechile acului, Gheorghe Gorbea mulţumeşte echipajului de pe Salvare, dar vrea să tragă un puternic semnal de alarmă: cetăţenii de pe strada Dobrogea sunt efectiv abandonaţi!
„Situaţia prin care a trecut acest domn este dramatică. El a venit la noi să ne ceară să facem ceva, în aşa fel încât viaţa oamenilor să nu mai fie în pericol. Sunt în Arad străzi pe care nu pot intra Salvarea, Pompierii. Este inadmisibil. Voi ridica în Consiliul Local problema acestor oameni, uitaţi de administraţia locală” a spus Marin Lupaş, consilier municipal USL Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *