News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud Est, pornește, odată cu premiera filmului „Aventurile lui Sammy 2 3D”, cel mai nou film de animație distribuit de MediaPro Distribution, într-o caravană educațională organizată pentru profesorii din școlile și liceele din principalele orașe ale țării.

În anul școlar 2011 – 2012, 50.000 de elevi alături de 3.500 de cadre didactice au trecut pragul Cinema City. Odată cu vizionarea specială „Aventurile lui Sammy 2 3D”, în următoarele 3 săptămâni, în cinematografe sunt așteptați 3.500 de profesori din 11 orașe ale țării.

Departamentul educațional din cadrul Cinema City este dedicat exclusiv grupurilor școlare care împreună cu cadrele didactice pot beneficia de oferte speciale la filmele care sunt difuzate în cinematografele operatorului.  De asemenea, în cadrul ofertei speciale dedicate cadrelor didactice sunt incluse și documentarele educative în format IMAX® și diferite materiale promoționale.

Cinema City, împreună cu echipa departamentului educațional, a dezvoltat alături de specialiști și instructori pedagogi o serie de materiale care conțin idei de activități înainte și după vizionare, informații despre mediu, spațiu, istorie prezentate în film și întrebări pentru discuții, adunate sub forma unui „Ghid al educatorului”.

„Ne dorim să venim în întâmpinarea profesorilor și a elevilor cu metode inedite de abordare a educației și să demonstrăm că cinematograful nu este doar o formă de divertisment, ci și o foarte bună metodă de învățare, o lecție despre cum să ne purtăm în societate, despre respect și bun simț. Vrem să folosim mijloacele pe care un cinematograf modern le pune la dispoziție într-un scop educativ și să promovăm în același timp educația socială atât de importantă pentru tineri”, afirmă Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

După succesul înregistrat în urmă cu doi ani de filmul „Aventurile lui Sammy”, care a încântat mii de familii din toată lumea, cele mai simpatice și mai curajoase broscuțe țestoase se întorc pe marile ecrane din 5 octombrie, oferind atât copiilor cât și părinților o experiență 3D mai fascinantă ca niciodată. De data aceasta, acțiunea filmului este mult mai intensă. Filmul este menit să distreze publicul, însă mai presus de toate, îl determină să gândească prin elementele și structura poveștii.

Caravana va avea loc în 12 orașe: Arad, Timișoara, Târgu Mureș, Cluj, Brăila, Constanța, Bacău, Iași, Baia Mare, Pitești, Constanța și București, iar prima vizionare va fi în data de 8 octombrie la Cinema City Arad Atrium, unde profesorii sunt asteptați pentru a se bucura de o experiență cinematografică la cele mai înalte standarde. Multiplexurile Cinema City oferă clienților cele mai bune facilități, cele mai moderne tehnologii și cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internațional. La nivel național, Cinema City operează multiplexuri în București, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Cluj, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare și Brăila.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *