News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

Deputatul PSD Ciprian Luca face un apel la ultima fărâmă de demnitate a (încă) președintelui Traian Băsescu. Demnitarul arădean apreciază că acesta ar trebui să facă un gest de moralitate (de fapt unicul din întreaga sa activitate la Cotroceni) și să se retragă.

“ Sunt 7,5 milioane de români  care au votat  « DA» pentru demiterea sa. În mod sigur mai sunt alți români aflați în asentimentul votanților de la referendum care nu s-au prezentat la urne din diverse motive. În semn de respect pentru toți aceștia, aflați în număr mult mai mare decât cel al românilor care l-au ales ca președinte, ar fi moral ca Traian Băsescu să își recunoască înfrângerea și să demisioneze. Așa ar beneficia de multe avantaje de ordin material, aspecte care pentru el contează enorm, iar pe de altă parte, ar da dovadă de tărie de caracter. Un comandant de navă trebuie să aibă și un caracter puternic ceea ce implică și capacitatea de a accepta că poți  și pierde”, susține Ciprian Luca.

Trecând peste latura juridică a invalidării referendumului, Ciprian Luca apreciază că nici latura morală nu este  neglijabilă. Ba dimpotrivă.

Președintele statului reprezintă poporul. Președintele statului este ales de către popor. Mă întreb ale cui interese le apără Traian Băsescu, în condițiile în care s-a dovedit că modul de gândire a acestuia sunt diferite de ale românilor și mai mult, au efecte nocive asupra populației. Fac un apel către Traian Băsescu și îi cer să se gândească și la români, nu doar la interesele sale și să conștientizeze că e timpul să se retragă. A făcut prea mult rău țării. E timpul să își recunoască înfrângerea reală și să plece de la Cotroceni”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *