News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

Cu o zi înainte de debutul Zilelor Aradului, deputatul PSD Ciprian Luca face un apel către autoritățile locale și către arădeni. Demnitarul arădean îi îndeamnă pe reprezentanții PDL la decență, la cumpătare, iar pe arădeni la o analiză serioasă a ceea ce se întâmplă dincolo de spectacole și de discursurile celor care încearcă să se facă remarcați și să câștige capital de imagine.

“ Sper ca PDL-iștii arădeni să reușească să mascheze cât mai bine cu putință scopul pentru care au organizat acest eveniment de amploare; mă refer la pre-campania electorală. Autoritățile locale au gândit întregul program astfel încât să le faciliteze promovarea candidaților partidului la alegerile parlamentare din această toamnă. Consider că arădenii merită o sărbătoare a lor, merită un eveniment însă în mod cert nu merită să fie folosiți de actuala administrație în scopuri meschine”, afirmă Ciprian Luca.

Deputatul Luca susține prin scopuri meschine atragerea de voturi spre candidații PDL și atragerea unor câștiguri deloc neglijabile pentru anumite firme privilegiate, agreate de Primărie și Consiliul Județean.

Privesc cu dezgust la întreaga paradă a autorităților  locale care se folosesc de acest prilej pentru a-și atrage câștiguri personale. Se știe foarte bine care sunt firmele de casă ale Primăriei și ale Consiliului Județean care reușesc să câștige sume frumușele prin organizarea acestor evenimente. Păcat că astfel de manifestări ce trebuie gândite ca un cadru de relaxare pentru cetățenii orașului se dovedesc a fi  doar un mijloc de manipulare a oamenilor  și de îmbogățire a unor parveniți. Pe această cale fac apel către aceste personaje obsedate de putere, să fie decenți și să nu transforme, pe față, întregul program al Zilelor Aradului într-o manifestare electorală”, a conchis deputatul Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *