News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CJA a aprobat o autostradă de biciclete pe direcția Arad-Csongrad CJA a aprobat o autostradă de biciclete pe direcția Arad-Csongrad
Please follow and like us:
Pin Share

Cum era și normal, Consiliul Județean Arad a aprobat indicatorii tehnico-economici ai unui măreț proiect, visul oricărui președinte, câte lacrimi și suspine îndurate strângând perna de noapte între picioare, ,,Extindere piste de biciclete pe malul râului Mureș în județele Arad și Csongrad”.

Conform președintelui Iustin Cionca, este una din obiectivele strategiei dezvoltării rural-urbane pe perioada 2014-2020, dealtfel ultimul obiectiv rămas în pix și neașternut pe foaie. ”Obiectivul acestui program este creșterea procentului de pasageri care folosesc forme de transport durabile – cu emisii reduse de carbon și nivel redus de zgomot” a arătat președintele, stăpân pe sine și pe ce face.

Conform obiectivului, amplasamentul investiției trebuie să fie în județul Arad, asta trebuie scris să nu uităm, senililor, pe coronamentul digului de apărare împotriva inundațiilor a râului Mureș. Conform obiectivului, mi se pare că se vor amesteca ambițiile lui Falcă, cu pistele alea micuțe de biciclete, cu ambițiile lui Cionca, autobahn-ul de Csongrad. Astfel, iubitorii de ciclism vor fi hărțuiți de haitele de câini de la ieșirea din cartierul Alfa, unde sunt băștinașii locului, așa că mai greu vor ajunge măcar până la pădurea Ceala, nici vorbă de Csongrad.

Mna, dacă tot am ajuns la fundul promisiunilor, să punem pista și pe aeroport, să dăm o tură și pe acolo.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *