News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Programul „Casa Verde” lansat la data de 1 iulie 2010 şi destinat persoanelor fizice, a stârnit interesul a sute de arădeni.

La Agenţia pentru Protecţia Mediului Arad au fost depuse până în prezent 171 dosare de finanţare nerambursabilă, totalul fondurilor solicitate fiind de 1.012.190 lei. Cele mai multe dosare au fost depuse de către persoanele fizice care domiciliază în Arad (74 dosare), urmat de solicitanţii din Socodor şi Lipova (cu câte 13 dosare), şi 71 dosare depuse de solicitanţi din alte localităţi ale judeţului Arad.

Majoritatea celor care solicită finanţare nerambursabilă intenţionează să-şi instaleze panouri solare, existând 155 solicitări. Pentru instalarea pompelor de căldură, APM Arad a înregistrat 7 solicitări, iar pentru instalarea centralelor termice pe bază de peleţi au fost depuse 9 dosare de finanţare.

Preluarea dosarelor de finanţare continuă până la epuizarea fondului alocat judeţului Arad, de 2.342.930 lei.

Lista solicitanţilor arădeni acceptaţi în Programul „Casa Verde” va fi publicată în câteva zile pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (www.afm.ro), până în prezent fiind publicată lista cu cererile propuse spre aprobare în Programul ,,Casa Verde” din 12 judeţe.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *