News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

newsarad

Pentru acest sezon care urmeaza, Oana Seran va pregateste cea mai mare colectie de rochii de seara realizata pana acum :” Bittersweet “ !  Aceasta va fi una foarte eleganta, ce va va surprinde cu forme vaporoase, diafane, dar si cu siluete bine conturate si multa transparenta.

Nunatele tinutelor sunt preluate din natura: violetul prunelor coapte, albastrul noptilor de vara, verdele smaraldului, rosul inchis al mustului proaspat  stors, portocaliul piersicii si nu in ultimul rand, galbenul-auriu, culoarea graului si a soarelui !

Dana Bugariu va fi cea care ne va surprinde cu un machiaj pe masuta tinutelor iar echipa Mistic Studio by Eduard Virag va coafa frumoasele fete pentru acest eveniment ! Manuela Radu creaza bijuterii pentru colectie, si, pentru ca prezentarea  sa aibe contur si nota romantica, Alexandra Vasiu ne va incanta cu un concert live in timpul prezentarii !

Mai citeste si:  ADI SINA, UN TATA PREOCUPAT DE CARIERA COPIILOR! CINE IL AJUTA PE ARTIST SI PE ANCA SEREA IN "CARIERA" DE PARINTI

Lansarea va avea loc sambata, 16 Februarie ora 16.00, la Targul de nunti in sala Expo Arad !

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *