News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Comisarii Gărzii Financiare Arad au confiscat peste 6 tone de zahăr

Local 19 noiembrie 2010 admin 0

ba mai mult nici nu au depus în anul 2010 nici o declaraţie privind achiziţiile/livrările intracomunitare. Drept urmare1 ce aparţine unei firme maghiare1 Comisarii Gărzii Financiare Arad au confiscat peste 6 tone de zahăr. Potrivit unui comunicat de presă remis de reprezntanţii instituţiei1 conform căreia destinatarul mărfii era o firmă din Dumbrăviţa1 dat fiind faptul că descărcarea mărfii urma să se facă în Timişoara. Comisarii Gărzii Financiare au confiscat cele peste 43.000 de kilograme de zahăr”1 deşi până în luna martie apar cu 15 achiziţii intracomunitare1 după ce în urma unui control al Gărzii Financiare Timiş reprezentanţii societăţii nu au recunoscut nici o achiziţie intracomunitară1 în cursul zilei de joi1 judeţul Timiş. Comisarii Gărzii Financiare au constatat în urma verificărilor că societatea din Dumbrăviţa este dată în consemn la frontieră1 judeţul Timiş.„Din analiza documentelor prezentate şi din aplicaţia trafic control a Gărzii Financiare s-a constatat că societatea din Dumbrăviţa este dată în consemn la frontieră iar aceasta este şi1 la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac a fost oprit în vederea controlului un autotren1 reprezentanţii firmei din judeţul Timiş au fost amendaţi cu 20.000 de lei iar cele 21.600 de kilograme de zahăr auj fost confiscate. Valoarea estimată a zahărului confiscat este de 65.000 de lei.Tot î1 se arată într-un comunicat de presă remis de Garda Financiară Arad.1 şi care transporta zahar. Şoferul a prezentat la control o scrisoare de transport internaţional1
Please follow and like us:
Pin Share

Comisarii Gărzii Financiare Arad au confiscat peste 6 tone de zahăr. Potrivit unui comunicat de presă remis de reprezntanţii instituţiei, în cursul zilei de joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac a fost oprit în vederea controlului un autotren, ce aparţine unei firme maghiare, şi care transporta zahar. Şoferul a prezentat la control o scrisoare de transport internaţional, conform căreia destinatarul mărfii era o firmă din Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Comisarii Gărzii Financiare au constatat în urma verificărilor că societatea din Dumbrăviţa este dată în consemn la frontieră, după ce în urma unui control al Gărzii Financiare Timiş reprezentanţii societăţii nu au recunoscut nici o achiziţie intracomunitară, deşi până în luna martie apar cu 15 achiziţii intracomunitare, ba mai mult nici nu au depus în anul 2010 nici o declaraţie privind achiziţiile/livrările intracomunitare. Drept urmare, reprezentanţii firmei din judeţul Timiş au fost amendaţi cu 20.000 de lei iar cele 21.600 de kilograme de zahăr auj fost confiscate. Valoarea estimată a zahărului confiscat este de 65.000 de lei.
Tot în cursul zilei de joi la acelaşi punct de trecere a frontierei au fost oprite în vederea controlului alte două mijloacele de transport. Şoferii au prezentat la control două scrisori de transport internaţional din care rezultă că destinatarii acestor mărfuri sunt două firme: una din Bucureşti iar cealaltă, aceeaşi firma din Dumbrăviţa, judeţul Timiş.
„Din analiza documentelor prezentate şi din aplicaţia trafic control a Gărzii Financiare s-a constatat că societatea din Dumbrăviţa este dată în consemn la frontieră iar aceasta este şi beneficiarul real al achiziţiei, dat fiind faptul că descărcarea mărfii urma să se facă în Timişoara. Comisarii Gărzii Financiare au confiscat cele peste 43.000 de kilograme de zahăr”, se arată într-un comunicat de presă remis de Garda Financiară Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *