News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Comisia de specialitate a PDL în domeniul muncii şi protecţiei sociale, la nivelul judetului Arad  şi-a intrat în pâine. Membrii s-au reunit în prima şedinţă pentru a stabili modul de organizare , calendarul activităţilor şi priorităţile de lucru până la finalul acestui an.

Aceasta comisie, doreşte să-şi demonstreze utilitatea şi eficienţa, iar tocmai din aceste raţiuni s-a stabilit ca să se împartă în patru subcomisii specifice pentru profesionalizarea activităţii.

Fiecare din cele partru subcomisii acoperă domeniile pieţei muncii, asistenţei sociale, resursei umane, sistemului bugetar şi al salarizării, sistemul de pensii. „Acestea au rolul de a pregăti proiecte legislative, propuneri şi analize , sau de a realiza statistici pe care, ulterior, să le pună la dispoziţia Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, pornind de la ideea că în teritoriu se cunosc foarte bine problemele din sistem si se pot oferi soluţii clare , care să vină în sprijinul ministerului ”, a explicat deputatul Claudia Boghicevici, preşedintele comisiei judeţene.

Secretarul general al  Comisiei Judetene pentru muncă din PDL, Flavius Sipos, declara „Din fiecare subcomisie se vor alege reprezentanţi în Comisiile Regionale, tocmai pentru ca procesul de transmitere a informaţiilor să fie cât mai corect. Se va realiza astfel,  o legătură între oamenii din partid calificaţi şi cetăţenii neafiliaţi politic astfel încât să se ajungă la îmbunătăţirea legislaţiei în domeniul social si utilizarea experientei acumulate de catre specialisti in beneficiul oamenilor”.

Comisia pentru muncă şi protecţie socială a fost prima constituita la nivelul judetului Arad , dintre cele 8 comisii de specialitate ale PDL, potrivit noului statut al partidului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *