News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Compania de Apa amana sistarea serviciilor pentru CET, pentru a nu creea disconfort aradenilor, si acuza ca principal vinovat administratia locala Compania de Apa amana sistarea serviciilor pentru CET, pentru a nu creea disconfort aradenilor, si acuza ca principal vinovat administratia locala
Please follow and like us:
Pin Share

S.C. Compania de Apă Arad S.A anunţă consumatorii că în urma discuţiilor avute în această dupa-masă cu conducerea executivă a SC CET Hidrocarburi SA Arad s-a decis să se amâne sistarea alimentării cu apă potabilă a punctelor termice ale SC CET Hidrocarburi SA Arad.

Consiliul de Administraţie a SC Compania de Apă Arad SA s-a întrunit într-o şedinţă extraordinară şi a hotărît că pentru minimul confort al populaţiei, în perioada sărbătorilor de iarnă, să nu sisteze furnizarea apei potabile către SC CET Hidrocarburi SA Arad, luni 7 decembrie 2015.

Sistarea furnizării apei potabile nu ar fi fost o consecinţă a acţiunilor SC Compania de Apă Arad SA ci urmare a nerespectării obligaţiilor contractuale ale SC CET Hidrocarburi SA Arad şi Primăriei Municipiului Arad, în calitate de acţionar majoritar.

Ca urmare a discuţiilor avute cu conducerea SC CET Hidrocarburi SA Arad reiese că există două hotărâri aprobate de Consiliul Local Arad care nu au fost puse în practică de conducerea Primăriei Arad, acest lucru însemnând încasări de 25 miliarde lei vechi pentru SC CET Hidrocarburi SA Arad. Conducerea SC CET Hidrocarburi SA Arad si Primăria Arad nu au luat în considerare consecinţele neachitării la timp a obligaţiilor de plată şi ale sistării alimentării cu apă potabilă a punctelor termice aparţinând SC CET Hidrocarburi SA Arad, în contextul în care conducerea SC CET Hidrocarburi SA Arad  a fost de acord cu eşalonarea datoriilor şi chiar şi le-a asumat.

Deoarece SC Compania de Apă Arad nu poate finanţa la nesfârşit SC CET Hidrocarburi ARAD SA în detrimentul său, Consiliul de Administratie al SC Compania de Apă Arad SA a  hotărât să amâne sistarea furnizării apei potabile către SC CET Hidrocarburi SA Arad pentru data de 04.01.2016, în caz de neachitare a obligaţiilor de plată.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *