News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

In data de 21 Septembrie 2011, companiei Vulpoi & Toader Management (V&TM) i-a fost acordat premiul I al CECCAR find desemnata cea mai buna companie de contabilitate din Judetul Ilfov in cadrul ceremoniei anuale de premiere a celor mai bune societati membre.

«Suntem foarte onorati de primirea acestui premiu; acest lucru confirma faptul ca angajamentul companiei V&TM pentru serviciile de calitate oferite clientilor sai este unul cu totul special, corespunzand la un nivel superior cerintelor si necesitatilor acestora. Asteptam cu nerabdare festivitatea de premiere a CECCAR de pe data de 20 Octombrie pentru a vedea pozitia ocupata de companie la nivel national», a declarat Marcel Vulpoi, managing partner Vulpoi & Toader Management.

Mai citeste si:  BANI DE LA UE CA SA DEVENIM INDEPENDENTI DE RUSIA

Pentru a raspunde prompt cererii in crestere, precum si pentru a veni in intampinarea clientilor cu servicii la cele mai inalte standarde, compania V&TM anunta atragerea de noi competente in cadrul grupului. Cele doua departamente care vor avea in structura sa organizatorica noi oameni de elita sunt: Departamentul Servicii Legale/ Juridice si Departamentul de Audit.

In cadrul Departamentului Servicii Legale/ Juridice, domnul Catalin Mircea Bulgariu, ocupand functia de Avocat, va coordona serviciile de litigatie fiscala. Domnul Bulgariu a absolvit cursurile Facultatii de Drept in anul 1999 si in ultimii cinci ani a fost angajat in cadrul Directiei Generale Juridice din cadrul Ministerului de Finante/ ANAF, avand in responsabilitate initierea si urmarirea in instanta a proceselor fiscale angajate de ANAF pentru recuperarea creantelor fiscale.

Mai citeste si:  PRODUCATORII DE LAPTE SOLICITA GUVERNULUI O SUBVENTIE DE 50 DE BANI PE LITRU PENTRU A DEPASI CRIZA IN CARE SE AFLA

Doamna Irina Florentina Buga, avand functia de Auditor in cadrul Departamentului de Audit, va oferi solutii optime pe domeniul specific de activitate. Doamna Buga a absolvit cursurile ASE in anul 2006 si in ultimii 5 ani a activat ca auditor in cadrul firmei KPMG, avand angajamente de audit in industrii diverse precum real estate, productie, retail si servicii.

«In cadrul companiei V&TM vor intra alti doi specialisti, foarte valorosi, ale caror cunostinte si experiente ne vor ajuta in diversificarea si cresterea calitatii serviciilor prestate. Grupul V&TM este format dintr-o echipa foarte bine structurata si acest lucru ne permite sa oferim clientilor nostri pachete de servicii complete si la timp. Succesul nostru depinde atat de performanta individuala a fiecarui angajat in parte, de valoarea si calitatea acestuia, cat si de munca in echipa», a precizat Marcel Vulpoi, managing partner Vulpoi & Toader Management.

Mai citeste si:  Declaratia unica 112 se depune on-line

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *