News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad

Comuna Bocsig a avut, în perioada 2008-2012, foarte multe realizări, în toate domeniile de interes public. „Criza s-a simţit şi la Bocsig, dar am reuşit să atragem fonduri şi să avem realizări. Ne-a ajutat, în acest sens, şi accesarea în 2008 a unui credit intern în valoare de 2.015.000 lei, bani folosiţi pentru amenajarea centrului civic, reparaţii capitale la Primărie, amenajare trotuare, reabilitare iluminat public şi amenajarea parcului din Bocsig”, a afirmat primarul Florin Ciul.

O componentă importantă a activităţii conducerii primăriei este sistemul educaţional. „Am avut reparaţii curente la şcoli în valoare de aproximativ 80.000 de lei. La acestea se adaugă investiţia de 108.000 de lei de la şcoala cu clasele V-VIII, prin care am introdus încălzirea centrală şi am asigurat confortul termic, schimbarea tâmplăriei din PVC. De asemenea, am introdus încălzirea centrală şi la grădiniţa din Bocsig”, a completat primarul Florin Ciul. Investiţiile în educaţie au fost completate cu reparaţiile la grădiniţa Bocsig, amenajarea grupuri sanitare la şcolile din Mânerău, Bocsig şi Colonie.

În acest moment avem în derulare investiţii de peste 1 milion de euro în cadrul programului Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi,  reabilitarea Şcolii Generale I-IV Bocsig şi în construirea unui Cămin Cultural în Bocsig Cartier.

Din agenda primarului n-au lipsit modernizarea căminului cultural, investiţiile în terenuri de sport sau construirea unui sediu ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Capitolul drumuri este şi el bogat: amenajare de trotuare, modernizări de străzi, reabilitarea drumului comunal spre Răpsig sau amenajarea drumului spre Tămand.

„Am avut multe realizări, dar n-am fi putut face toate acestea decât lucrând în echipă. În primul rând, echipa de la Primărie, dar şi colaborarea cu Consiliul Judeţean şi cu Guvernul”, a încheiat primarul Florin Ciul.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *