News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Concursul pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar are loc miercuri, 14 iulie 2010.

În acest sens, au fost desemnate drept centre de concurs următoarele unităţi de învăţământ: Şcoala Generală „Aurel Vlaicu” Arad şi Şcoala Generală Nr. 12 Arad. Candidaţii care s-au înscris la Şcoala Generală Nr. 12 Arad vor susţine examenul în această unitate. Candidaţii care s-au înscris la Şcoala Generală„Aurel Vlaicu” Arad vor fi repartizaţi să susţină examenul atât în această unitate, cât şi la Şcoala Generală „Nicolae Bălcescu” Arad.

Informaţiile referitoare la locul şi sala desfăşurării examenului vor fi postate pe site-ul ISJ Arad, www.isjarad.ro/Forum, la secţiunea MIŞCAREA PERSONALULUI DIDACTIC şi afişate la centrele de concurs în cursul zilei de 13 iulie 2010.

Candidaţii vor fi prezenţi în sala de concurs cel mai devreme la orele 8,00 şi cel mai târziu la orele 9,00. Durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore.

Precizăm, de asemenea, în zilele de 9 şi 12 iulie 2010 s-au organizat probele practice/orale sau în limba de predare. S-au înscris pentru acestea 111 candidaţi. Dintre aceştia 81 au fost declaraţi admişi, 3 respinşi iar 27 absenţi. Menţionăm că acei candidaţi care beneficiază de continuitate nu erau obligaţi să susţină aceste probe.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *