News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii arădeni au depistat în trafic, în ultimele 48 de ore, mai multe persoane care conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, B. Ionel Dorin Tiberiu, de 28 ani, a condus un autoturism marca Seat, pe raza localităţii Vărădia, unde a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu autoturismul în decor. Conform procedurii acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,09 mg alcool pur/litru în aerul expirat, astfel încât, s-a dispus recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Şiria l-au depistat în trafic pe P Constantin Daniel de 32 ani din Socodor, în timp ce a condus pe raza localităţii Galşa, un autoturism marca VW Caddy.

La testarea şoferului cu etilotestul, a rezultat o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,95%.Conducătorul auto a fost transportat la UPU Arad, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală.

Totodată, pe raza localităţii Ineu a fost depistat  în trafic, Ț. Gheorghe Dan de 41 ani din Bocsig, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *