News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Consilierul PNL Bogdan Boca acuză consilierii PSD de propagandă electorală în cazul CET Hidrocarburi Consilierul PNL Bogdan Boca acuză consilierii PSD de propagandă electorală în cazul CET Hidrocarburi
Please follow and like us:
Pin Share

În urma votului din plenul ședinței CLM de astăzi referitor la punctul 14 de pe ordinea de zi, Proiect de hotărâre nr. 317/2016  privind trecerea în domeniul public a unor bunuri din patrimoniul SC CET Hidrocarburi SA Arad, consilierul liberal Bogdan Boca consideră că echipa PSD, prin declarațiile recente din presă, a încercat să combată acest proiect în mod inutil și fiind în necunoștiință de cauză.

Având în vedere contradicțiile majore între declarațiile tumultoase din mass-media ale colegilor din PSD de zilele trecute și votul pentru pe care l-au acordat azi în ședința de consiliu, nu pot concluziona decât faptul că PSD-ul este doar într-o goană continuă după imagine. După argumentele juridice, economice din sedința CLM de azi consilierii PSD au votat cu două mâini un proiect benefic pentru arădeni, culmea, același proiect pe care l-au contestat frenentic cu doar 24 de ore în urmă.

Cred cu tărie că domnii consilieri PSD ar trebui să aloce mai mult timp comunicării constructive și nu atacurilor politice fără substanță. În privința soluțiilor pentru CET, mai ales acum în prag de iarnă, arădenii nu cred că sunt interesați de jocuri politice și acuze nefondate prin ziare, ci mai degrabă vor să aibă certitudinea că administrația locală își face treaba, fiindcă acesta este motivul pentru care am primit votul lor de încredere.

Sper ca acest eveniment de trezire la realitate, prin votul de susținere acordat acestui proiect de către colegii din opoziție, să fie începutul unei bune colaborări în favoarea arădenilor. a încheiat consilierul PNL, Bogdan Boca

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *