News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Controlor de tramvaie fals

Local 22 iulie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii locali din municipiul Arad au identificat în cursul zilei de miercuri, 20 iulie a.c., o persoană care pretindea că este controlor al biletelor de tramvai din partea Companiei de Transport Public. Excrocul, un bărbat în vârstă de 33 de ani domiciliat în jud. Caraș Severin, a fost depistat în zona Gării, în jurul orei 18. W.F. avea asupra lui niște legitimații care nu aparțineau CTP Arad și se folosea de acestea pentru a induce în eroare călătorii. Hava Adrian și Felnacichi Oliver, polițiști locali în cadrul Biroului Ordine Publică, l-au identificat și predat pe acesta Poliției Municipiului Arad pentru continuarea cercetărilor.

Poliția Locală atrage atenția persoanelor care circulă cu mijloacele de transport în comun să fie atente la prezentarea legitimațiilor de către controlori, iar dacă există eventuale suspiciuni să apeleze nr. dispeceratului instituției – 0257-939.

”Dorim o colaborare reală și concretă cu cetățenii municipiului și ne bazăm pe spiritul civic al acestora, în vederea asigurării unui climat de siguranță în oraș. Facem un apel arădenilor să ni se adreseze fără rețineri atunci când considera ca situația impune acest lucru” – precizează Viorica Graur, director executiv al Poliției Locale Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *