News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Covid-19: Vaccinul Moderna este eficient împotriva variantelor britanice și sud-africane Covid-19: Vaccinul Moderna este eficient împotriva variantelor britanice și sud-africane
Please follow and like us:
Pin Share

După acest anunț, compania farmaceutică Moderna a spus, totuși, că va lucra pentru a dezvolta o doză suplimentară pentru a crește în continuare protecția împotriva acestor noi tulpini.

Vaccinul Moderna împotriva Covid-19 rămâne eficient împotriva variantelor britanice și sud-africane ale coronavirusului, a anunțat luni compania americană de biotehnologie într-un comunicat de presă.

Experții se așteaptă ca vaccinul „să se protejeze împotriva variantelor detectate la această dată”, a apărut în comunicat, după testare. Moderna a adăugat, totuși, că va lucra pentru a dezvolta o doză suplimentară pentru a crește în continuare protecția împotriva acestor variante. Compania farmaceutică a clarificat că va organiza studii clinice pentru a măsura efectele potențiale ale injectării unei doze suplimentare, pe baza unei proteine ​​specifice; mRNA1273.351.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *