News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Crișul Ch. Criș nu reușește nici de data aceasta să aducă prima victorie Crișul Ch. Criș nu reușește nici de data aceasta să aducă prima victorie
Please follow and like us:
Pin Share

Chiar dacă au jucat acasă, handalistele de la Crișul Chișineul Criș nu au reușit să smulgă prima victorie în fața timișorencelor de la CS Universitatea de Vest, scor 30-39 (14-19).

Punctul psihologic al partidei a fost în repriza secundă când arădencele au recuperat un avans de 6 puncte ajungând la scorul de 21-23 dar au fost întrerupte de un time-out. Timișorencele au reușit să se impună pe final de partidă datorită și ratărilor gazdelor, demonstrând că surpriza din etapa trecută, victoria în fața celor de la CSU Reșița nu a fost întâmplătoare.

Pentru arădence golurile au fost marcate de: R. Boldor 16 (ea evoluând la nivel de junioare pentru CSŞ Baia Mare), Vârtolomei 4, Gorongyi 4, Morariu 3 şi Inoan 3, respectiv Istrate 11 goluri, Picu 7, Cioriciu 6, Șunei 6, Țepurică 4, Senciuc 4 şi Ciubotariu 1.

În etapa următoare arădencele se vor deplasa la Tg. Mureș unde vor juca cu echipa de pe locul patru din Divizia A Seria B, Mureșul Tg. Mureș.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *