News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Foto Cris

În acest an, Chișineu-Criș aniversează 45 de ani de istorie ca oraș. Pentru ca acest moment semnificativ să nu treacă neobservat, cabinetul europarlamentarului Iosif Matula împreună cu Old Lady’s Pub organizează un eveniment inedit – Expoziție și concurs de fotografie, având ca temă principală „Crișul de ieri – Crișul de azi, prin obiectivul camerei de fotografiat”.

Cel mai frecventat pub din Chișineu-Criș va găzdui în 11 august o expoziție de fotografii, adunate de peste ani, dar și din prezent, având ca scop creionarea unei altfel de imagini a orașului nostru.

Regulament concurs de fotografie

În cadrul evenimentului se va desfășura concursul de fotografie pe două mari categorii, Crișul de ieriCrișul de azi:

Crișul de ieri – sunt invitați să participe toți iubitorii de artă fotografică sau cei care au colecționat de-a lungul timpului fotografii cu orașul Chișineu-Criș, punându-și la dispoziție pozele pentru ziua expoziției. Se vor acorda premii pentru cea mai reprezentativă fotografie, cea mai veche fotografie sau chiar fotografia venită de peste hotare, de la cea mai mare distanță.

Crișul de azi – se adresează atât fotografilor profesioniști, cât și amatorilor, provocându-i în realizarea celor mai autentice, creative și, de ce nu, năstrușnice fotografii.

Concurenții se vor înscrie cu un număr de maximum 3 fotografii. Pozele pot reprezenta un peisaj extra-urban, o imagine care să înfățișeze Crișul ca oraș sau oamenii locului. Se va puncta originalitatea, reprezentativitatea, creativitatea și tehnica fotografică. De asemenea, fiecare poză trebuie să fie intitulată și să vină însoțită de o scurtă descriere a mesajului transmis.

Cea mai bună fotografie din cadrul fiecărei secțiuni menționate va fi aleasă de către membrii juriului prezenți în ziua expoziției. Pozele prezentate la expoziție vor fi ulterior postate pe pagina de Facebook a Ziarului Crișul, urmând să fie acordat un premiu special fotografiei cu cele mai multe like-uri.

Participanții sunt invitați să trimită fotografiile la sediul cabinetului europarlamentar Iosif Matula din Chișineu-Criș, strada Înfrățirii nr. 89 sau la adresa de e-mail [email protected] până pe data de 6 august 2013, acestea urmând să fie imprimate de către organizatori. Vor fi acceptate și fotografiile realizate cu telefonul mobil. Informații suplimentare se pot obține la numerele 0741/016468; 0741/143314 sau la adresele de e-mail [email protected][email protected].

Premiile vor consta într-o excursie pentru două persoane la Bruxelles, un televizor și alte surprize pentru toți expozanții.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *