News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a hotărât sancţionarea Societăţii Comerciale „Riana Broker de Asigurare” – S.R.L. cu retragerea autorizaţiei, precum şi retragerea aprobării acordate conducătorului executiv al societăţii.
Una dintre cele mai importante contravenţii constatate este că nu s-a făcut dovada valabilităţii contractului de asigurare de răspundere civilă profesională, condiţie prevăzută de Legea 32/2000 privind activitatea de asigurare şi supravegherea asigurărilor, cu modificările şi completările ulterioare şi de Normele privind autorizarea brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare.
Decizia 671/27.09.2011 privind sancţionarea Societăţii Comerciale „Riana Broker de Asigurare” – S.R.L. cu retragerea autorizaţiei şi Decizia 672/27.09.2011 privind sancţionarea conducătorului executiv al Societăţii Comerciale „Riana Broker de Asigurare” – S.R.L. cu retragerea aprobării au fost transmise spre publicare în Monitorul Oficial, Partea I.
De asemenea, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a aprobat cererea Societăţii Comerciale „AVISO – Broker de Asigurare” – S.R.L. de încetare a activităţii şi a hotărât retragerea autorizaţiei de funcţionare a societăţii.
Decizia 673/27.09.2011 a fost transmisă spre publicare în Monitorul Oficial, Partea I.
Comisia de Supraveghere a Asigurărilor subliniază faptul că măsurile dispuse în cazul societăţilor menţionate nu au implicații asupra contractelor de asigurare deja încheiate, acestea continuând să își producă efectele în condițiile stabilite la data semnării.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *