News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cum a crescut averea lui Falcă în cei 13 ani de când este primar Cum a crescut averea lui Falcă în cei 13 ani de când este primar
Please follow and like us:
Pin Share

Gheorghe Falcă este de 13 ani primar al municipiului Arad. În această perioadă, averea lui a crescut spectaculos demonstrând că este un adevărat magician al banilor.

Dacă privim prima declaraţie de avere a primarului (cea din 2004) şi ultima (din 2017) vom avea un şoc. Asta dacă nu am cunoaşte anumite realităţi din urbea noastră…

Venit la Primăria Arad cu o averea a familiei de două apartamente cu suprafaţa totală de 370 de metri pătraţi (conform declaraţiei de avere din anul 2004), Gheorghe Falcă face adevărate minuni în cei 13 ani care au urmat.
Familia Ela şi Gheorghe Falcă are, în 2017, un apartament şi o casă de locuit, cu suprafaţa totală de peste 600 de metri pătraţi, din care 230 de metri pătraţi reprezintă terenul aferent unui imobil. Arte bijuterii de peste 30.000 de euro, a încasat 116.000 de lei dintr-un contract de cesiune a unei case din Arad. La capitolul venituri, Gheorghe Falcă a încasat, în precedentul an fiscal, peste 238.000 de lei, în timp ce soţia sa a încasat peste 160.000 de lei.

Banii lui Gheorghe Falcă provin, conform ultimei declaraţii de avere din: indemnizaţia de primar, dividende, de la societatea PRO Arhitectura, de la UVVG.
Dacă indemnizaţia de primar este de 55.000 de lei, de la firma Pro Arhitectura, Gheorghe Falcă a încasat peste 60.000 de lei.
La capitolul datorii, Gheorghe Falcă are un credit la bancă, până în anul 2025, din care mai are de restituit aproximativ 12.000 de euro.

Aşadar, în ce 13 ani cu „ghinion”, familia Falcă a prosperat incredibil. A reuşit să adune bani şi bijuterii, într-o manieră greu de realizat pentru orice arădean de rând.
Nu au contat, în aceşti ani, nici crizele economice care s-au abătut asupra României, nici recesiunile, nici tăierile de salarii. Falcă a prosperat împotriva tuturor, a reuşit să îşi sporească averea la un nivel considerabil. (livearad.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *