News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

  În ultimii ani, piața de anunțuri online din România s-a dezvoltat foarte mult, cel mai mare site de acest tip din țară fiind în acest momenttocmai.ro. Doar în prima jumătate a anului 2014, pe tocmai.ro au fost înregistrate 3 milioane de anunțuri, adică peste 400.000 de anunțuri adăugate lunar. În aceste condiții, întrebarea la care caută răspuns toți cei care postează pe site este cum să-și facă produsele/serviciile mai vizibile, astfel încât să reușească să-și găsească rapid potențiali cumpărători și să vândă în scurt timp ceea ce își doresc.

 

Site-ul tocmai.ro oferă o serie de recomandări care ar putea crește șansele celor care postează anunțuri de a încheia rapid o tranzacție.

 

  • Completarea unui titlu atractiv pentru cumpărători. Titlul anunțului este primul lucru la care cititorii se uită. Acesta trebuie să fie relevant, bine structurat și trebuie să prezinte produsul sau serviciul clar și concis.
  • Redactarea unor descrieri atractive. Este foarte important ca potențialul cumpărător să afle cât mai multe informații despre produsul pe care intenționează să-l cumpere. Se recomandă ca vânzătorul să facă referire doar la caracteristicile relevante, care să ofere valoare produsului sau serviciului comercializat. Menționarea cu exactitate a modalității de contactare a vânzătorului este de asemenea un aspect care trebuie avut în vedere. Pe lângă toate acestea, se recomandă folosirea unui limbaj civilizat, a cuvintelor simple și uzuale, pe înțelesul tuturor utilizatorilor. În plus, folosirea majusculelor ar trebui să se facă doar în cazul menționării unui brand sau a unui nume propriu.
  • Adăugarea unor imagini relevante și de calitate. S-a constatat că postând o imagine anunțului, șansele de a încheia o tranzacție cresc de până la cinci ori. Se recomandă folosirea unor imagini clare, luminoase, cu starea actuală a produsului, făcute chiar de către vânzător. Astfel, se poate câștiga mult mai ușor încrederea cumpărătorului. Este bine să se evite folosirea unor imagini din cataloage sau reviste, similare cu cele făcute de către site-urile de specialitate. Pentru a oferi o imagine cât mai detaliată asupra produsului sau serviciului comercializat, este bine să fie adăugate mai multe fotografii reprezentative pentru acesta.
  • Adăugarea unui singur produs sau serviciu per anunț. Se poate întâmpla ca același utilizator să dorească să vândă mai multe produse sau servicii. În această situație, nu se recomandă să încarce un singur anunț, ci să posteze pentru fiecare produs sau serviciu un anunț separat.

Promovarea plătită a anunțurilor online – Cât plătești și ce beneficii primești?

 

Un anunț promovat are aproape de zece ori mai multe șanse de a vinde. Pe tocmai.ro, un astfel de anunț va fi afișat într-o poziție privilegiată, în dreapta listei de anunțuri, în funcție de căutările efectuate de vizitatori și de alte anunțuri promovate, oferta adresându-se direct cumpărătorilor interesați. În plus, anunțul promovat va fi primul în lista de anunțuri, la fiecare cinci zile.

 

Ofertele de promovare oferite de tocmai.ro sunt flexibile. Pot fi alese pachete de promovare diverse, în funcție de categoria în care se încadrează produsul comercializat. Produsele disponibile sunt următoarele: 5 zile (4 euro + TVA), 15 zile (6 euro + TVA), 30 zile (9 euro + TVA) sau 60 zile (10 euro + TVA) pentru categoriile Auto, Imobiliare, Afaceri și Servicii, Locuri de muncă sau 5 zile (3 euro + TVA), 15 zile (4 euro + TVA), 30 zile (7 euro + TVA) pentru celelalte categorii (Casă și grădină, Electronice, Modă-Articole personale, Hobby-Sport-Turism, Agro-Animale, Diverse).

„Pentru a-ți crește șansele să vinzi pe site-urile de anunțuri gratuite, importantă este modalitatea în care îți prezinți produsul sau serviciul pe care dorești să îl comercializezi. Acesta este primul pas spre o tranzacție reușită. Pe tocmai.ro, oferim sfaturi vânzătorilor și încercăm să îi ajutăm să ajungă mai ușor la potențialii cumpărători. Serviciul de promovare și pachetele de credit pe care le oferim vin să sprijine vânzătorul și să îi ofere și mai multe șanse de a încheia rapid tranzacții. Tot în acest scop am creat și serviciul Livrare gratuită și verificare colet, care oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse comercializate pe site. Astfel, tocmai.ro încurajează tranzacțiile pe site, eliminând costurile de transport, care până acum erau achitate de utilizatori. Serviciul aduce beneficii și pentru cumpărători, care au la dispoziție 7 minute pentru verificarea produsului primit, înainte de a achita contravaloarea acestuia.”, susține Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *