News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CUM SA iti surprinzi copilul de ziua lui? Idei nastrusnice de cadouri si petreceri surpriza pentru cei mici CUM SA iti surprinzi copilul de ziua lui? Idei nastrusnice de cadouri si petreceri surpriza pentru cei mici
Please follow and like us:
Pin Share

 Ziua de nastere este un super motiv de bucurie pentru cei mici si trebuie tratat ca atare. In functie de ce ii place copilului, de personalitatea lui si de varsta, exista nenumarate optiuni de a celebra aceasta ocazie si numeroase idei de cadouri care mai de care mai educative, distractive si frumoase. 

Daca te simti uneori in pana de idei, avem pentru tine cateva sugestii interesante pentru o aniversare de vis a celui/celei mic/mici:

O petrecere cu personajele preferate

Daca cel mic/ cea mica este fan/a al unor personaje anume, al unui desen, film sau carte anume, atunci este o idee foarte buna sa ii organizezi o petrecere de nastere inspirata din povestea sa preferata. 

   Spre exemplu, imagineaza-ti o petrecere cu tematica printeselor Disney: animatoare imbracate in personajele preferate, un bufet cu prajituri colorate, decoruri inspirate din povestile cu printese si activitati precum ateliere de pictura sau jocuri cu papusile preferate.

    O experienta de neuitat

Un zmeu pe care sa il lansati impreuna, prima plimbare cu bicicleta sau prima vizita la Muzeu de Istorie Naturala, toate acestea pot reprezenta experiente de neuitat pentru un copil. In functie de ceea ce lui ii place sa faca, poti alege sa ii oferi in dar o experienta de neuitat alaturi de cei dragi. 

  O vizita la muzeu dar si un picnic in aer liber sunt activitati ce permit implicarea altor copii de varsta lui, asa ca nu iti face griji ca il vei priva de joaca si voia buna alaturi de cei de varsta lui/ei. 

  Daca esti interesat/a de cateva muzee din Bucuresti potrivite pentru copii, afla ca sunt cateva care ar merita atentia ta, de la muzeul Antipa si pana la Muzeul Satului. 

  Jucarii interesante

 O jucarie interesanta reprezinta pentru cei mici un motiv imens de bucurie. Fie ca e vorba de ceva ce isi doreste, fie ca vrei sa il surprinzi, exista numeroase jucarii care ii atrag pe copii intr-o lume plina de creativitate si veselie.

  Cateva exemple de jucarii potrivite pentru a le darui unui baietel sunt trenuletele, masinutele controlate electric, kit-uri de desenat, aparat de fotografiat, piese lego sau figurine ale eroilor preferati.

  Cateva exemple de jucarii potrivite ca dar pentru fetite sunt cartile cu printese, papusile sub orice forma, model, culoare, in functie de preferinte, caiete, creioane si instrumente de scris si colorat cu diverse tematici. Pentru mai multe idei, poti da click aici si vei gasi cateva sugestii interesante. 

    Ideile de surprize pentru copii sunt numeroase si implica foarte multa creativitate, deoarece varsta copilariei este plina de jocuri, jucarii, povesti si vise, care mai de care mai deosebite. Fie ca alegi o jucarie speciala, o petrecere scoasa din basme sau o experienta de neuitat, nu uita sa iei in considerare personalitatea si pasiunile copilului tau, astfel incat sa nu risti ca acesta sa fie dezamagit de surpriza ta. 

Asculta-l pe cel mic atunci cand acesta incearca sa iti arate sau sa iti spuna ce ii place si cu siguranta nu vei da gres!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *