News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CUM SA MARESTI DURATA DE VIATA A BATERIEI IPHONE-ULUI TAU CUM SA MARESTI DURATA DE VIATA A BATERIEI IPHONE-ULUI TAU
Please follow and like us:
Pin Share

Bateria iPhone-ului tău te dezamăgeşte atunci când ţi-e lumea mai dragă? Există câteva trucuri pe care le poţi aplica pentru a te bucura de o durată de viaţă a bateriei mult mai mare.

Tot ce trebuie să faci este să intri în setările telefonului, să intri acolo unde scrie Battery, după care îţi va apărea o listă a aplicaţiilor din telefonulul tău.

În dreptul acestor aplicaţii vei regăsi procentul din baterie care a fost consumat de fiecare dată când ai folosit aplicaţia (spre exemplu, se pare că „ocazional”, Instagram consumă 27% din durata de viaţă a bateriei pe o durată de 24 de ore, în vreme ce Safari utilizează doar 6%, iar Amazon 1%).

Dacă intri pe ceasul de sub utilizarea bateriei, poţi vedea de fapt minut cu minut cât timp ai petrecut în fiecare aplicaţie. Doar 36 de minute pe Instagram reprezintă echivalentul a 27% din energia bateriei.

Aşadar, cunoaşterea înseamnă putere! Acum poţi să ţii din scurt mai uşor bateria iPhone-ului tău şi poţi decide în cel mai scurt timp care sunt aplicaţiile care ar trebui să dispară cât mai curând din telefonul tău.

Sursa: capital.ro

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *