News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Curs de formare voluntari

Local 3 iulie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Asociația Educatio în parteneriat cu Fundația Pro Prietenia au desfașurat în perioada 27-30 iunie un curs de formare inițială dedicat voluntarilor din cadrul următoarelor organizații de la nivelul județului Arad: Fundația Pro Prietenia Arad, Asociația Educatio, Asociația Ofensiva Tinerilor, Asociația Progress On, AIESEC și Tineret Vest. Cursul a fost susținut de un formator din cadrul Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca. Au participat un număr de 54 de elevi și studenți, aceștia implicându-se în urmatoarele sesiuni: Ce este voluntariatul? De ce să fiu voluntar? Cine sunt eu ca voluntar?

Acest curs de formare reprezintă prima etapă din programul de formare pentru voluntar și de dezvoltare a conceptului de voluntariat implementat în cadrul Centrul Județean de Voluntariat Arad.

“Acest scurt modul a costituit un binevenit prilej de a face cunoștință cu ce înseamnă voluntariatul, pentru cei care nu au participat până acum la vreo activitate din acest domeniu, dar și o modalitate prin care cei cu experiență și-au putut exprima părerile și au putut afla lucruri noi. Considerăm că a fost o acțiune reușită și sperăm să mai organizăm astfel de cursuri și in lunile care urmează.” a declarat Casandra Boldor, reprezentant al Centrului Județean de Voluntariat Arad.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *