News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Dacian Cioloș trăiește în lumea lui francofonă. Spațiul Schengen nu mai există, pentru români, nici nu a existat! Dacian Cioloș trăiește în lumea lui francofonă. Spațiul Schengen nu mai există, pentru români, nici nu a existat!
Please follow and like us:
Pin Share

De un penibil a fost conferința, de astăzi, a tehnocratului Dacian Cioloș, de la Paris, o conferință în care Primul Ministru al României cerșește spațiu Schengen în momentul în care din ce în ce mai multe state ies din acest Schengen, vorba media occidentală,  ”Statul Schengen este într-o comă profundă”.

Dacă lait-motivul corupției nu a mai putut fi invocat, președintele Franței, Francois Hollande, a băgat-o cu minoritatea țiganilor. Într-o țară zguduită de atentate teroriste cu caracter musulman, gândul lui Hollande a fost la țiganii români, care nu mai ocupă nici a nșpea pagină dintr-un ziar. Și atunci să nu te bucuri de rânjetul lui Dacian Cioloș când a obținut, vorba vine, spațiu liber aerian Schengen?

Ce să facem cu el? Când, până în Franța, toate țările și-au anulat amendamentul de ”Spațiu Schengen”, mai avem o posibilitate de a ajunge la Paris, dar cu escală pe LUNĂ.

Cum e zicala; Când o zbura porcu,,,în Schengen să ajungă!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *