News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Black Friday

De Black Friday, caută în magazinele Lidl produsele nonalimentare semnalizate la raft, care au o reducere de minim 50%. Pe 29 noiembrie, vei putea să achiziţionezi de la Lidl, la preţuri foarte avantajoase, echipamente de gătit şi alte produse electrocasnice pe care ţi le-ai dorit de multă vreme sau pe care intenţionezi să le faci cadou celor dragi.

Dacă îţi place să găteşti, la Lidl vei găsi mari reduceri la echipamentele extrem de utile în pregătirea reţetelor tale culinare preferate. Aparatul dublu pentru Gofre va fi redus de la 89,99 lei la 29,99 lei. Mai mult, la plita electrică pentru clătite sau la setul fondue te vei putea bucura de o reducere de 70%. Oricare dintre cele două produse este disponibil în 29 noiembrie la preţul de doar 29,99 lei. Preţul friteuzei va fi şi el redus cu 70%, ajungând la doar 49,99 lei.

 Preferi carnea sau legumele pregătite la grătar? Acum este momentul să îţi achiziţionezi de la Lidl un grill (79,99 lei) sau un grill raclette (29,99 lei) şi să pregăteşti rapid reţetele tale favorite. La o reducere de 50%, vei găsi şi aparatul de făcut gogoşi. Cu doar 29,99 lei investiţi, vei putea să te bucuri mai des de gustul gogoşilor proaspăt pregătite în casă.

Şi meşterii sunt încurajaţi să dea o fugă la Lidl pentru a-şi completa trusa de unelte cu o şurubelniţă cu acumulator, disponibilă la un preţ redus cu 50% faţă de preţul iniţial de 99,99 lei. Celor cărora le place să se relaxeze în confortul casei, Lidl le recomandă să se bucure de reducerile de preţ la consolele de jocuri (29,99 lei), la aparatul de popcorn (29,99 lei), la încălzitorul pentru picioare (24,99 lei) şi la aparatul de masaj Shiatsu pentru zona cervicală (49,99 lei).

 

Vino la Lidl în 29 noiembrie să cumperi la preţuri reduse o parte din produsele pe care le aveai de mult timp scrise pe lista cu dorinţe.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *