News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

De ce iubesc atât de mult românii vacanțele în Bulgaria? Află câteva avantaje pentru care poți alege și tu această destinație! De ce iubesc atât de mult românii vacanțele în Bulgaria? Află câteva avantaje pentru care poți alege și tu această destinație!
Please follow and like us:
Pin Share

Toată lumea știe cât de mulți români pleacă în vacanțe în Bulgaria. Dar ce îi face pe aceștia să o considere destinația perfectă? De ce sunt atât de atrași de această țară? Citește articolul de mai jos pentru a afla.

Cel mai probabil, auzi destul de des prieteni sau rude că și-au făcut rezervarea pentru vacanță în Bulgaria. Dacă nu a fost o opțiune pentru tine până acum, informațiile de mai jos îți pot arăta de ce și tu ar trebui să încerci să petreci măcar câteva zile în această destinație. Poate că va deveni chiar soluția ta preferată pentru a te relaxa atunci când îți iei concediu.

Iată de ce preferă românii Bulgaria și de ce ar trebui și tu să mergi aici în vacanță:

 

  • Este foarte accesibil

 

Dacă îți vei întreba cunoscuții care au vizitat deja această țară, primul lucru pe care ți-l vor spune, cel mai probabil, este faptul că un concediu în Bulgaria este foarte accesibil în comparație cu alte destinații, cum ar fi Grecia sau chiar litoralul românesc. Acest lucru înseamnă că vei putea sta mai multe zile cu aceeași investiție pentru care ai plăti, probabil, doar 3-4 nopți în unele stațiuni autohtone.

 

  • Serviciile sunt foarte bune

 

Poate crezi că serviciile nu vor fi atât de bune, având în vedere prețul destul de mic, și că ar fi doar un vis. Nu este așa, însă, pentru că Bulgaria se dovedește a fi o țară unde turiștii sunt primiți foarte călduros și cu o mulțime de facilități. Cel mai cunoscut avantaj este acela de all inclusive, lucru pentru care românii optează aproape de fiecare dată. Este foarte posibil, însă, ca în acest an să nu mai mergi tu să îți pui în farfurie de la bufetul suedez, lucru ce se întâmplă în multe restaurante, ci să îi spui unui chelner ce anume să îți aducă din vitrine. Această măsură a fost adoptată având în vedere situația actuală a pandemiei.

 

  • Ai ce vizita!

 

Vestita Sunny Beach nu este singura atracție la îndemâna turiștilor. Bulgaria are de oferit mult mai mult de atât, cum ar fi Catedrala Alexandr Nevski, Mănăstirea Rila, parcurile naționale Pirin și Rila, muzeele National Art Gallery, cel arheologic din Varna, de istorie militară sau peșterile Devetashka, Magura, Ledenika ori Gâtul Diavolului.

Așadar, Bulgaria este o țară perfectă pentru vacanțe, fie pentru cei ce vor să se bucure de soare pe plajă, fie pentru cei ce își doresc să se aventureze în diverse drumeții sau să viziteze muzee. Prețurile mici nu sunt singurul motiv pentru care ar trebui să mergi măcar o dată în această destinație, deoarece vei

Sursă foto: shutterstock.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *