News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Nu ca nu aveam pana acum, dar era numa pentru autovehicule cu tractiune animala. Am rezolvat-o, am dres-o, am facut-o, ( ca sa nu zic inca, infaptuit-o) e pe caseta, s-a semnat, s-a parafat si superparafat, (era cu ochii si un ministru, de Interne) se pare ca se va face. Drumul de costisa, e pe modernizare, citat CJA ”

Consiliul Judeţean Arad a semnat, duminică, 3 iulie 2011, un contract de execuţie finanţat din fonduri europene pentru reabilitarea drumului judeţean DJ 709J Grăniceri – Sânmartin de la km 71+450 la km 83 + 471, în valoare de 2.100.000 euro. Lucrarea presupune reabilitarea şi modernizarea a 12,02 km cu o lăţime a platformei de 9,00 m, din care partea carosabilă este de 2 x 3,00 m, amenajarea podeţelor de pe traseu, a drumurilor laterale pe o lungime de 15 m şi dotarea trecerii la nivel de cale ferată cu elemente cauciucate.

Conexiunea rutieră între Elek şi Grăniceri este în atenţia autorităţilor locale în perspectiva deschiderii punctului de frontieră între cele două localităţi. Modernizarea acestui drum a fost începută în 2004, prin proiectul Consiliului Judeţean Arad de reabilitare a unui tronson de drum de 2,78 km între Grăniceri şi graniţa de stat, finanţat în cadrul programului PHARE CBC RO – HU 2004.”

Watch live streaming video from newsarad at livestream.com

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *