News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În cadrul activităţilor prilejuite de sărbătorirea a 161 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad a organizat, miercuri, 30 martie a.c., în poligonul Felnac, Cupa Jandarmeriei la Tir şi Cupa Presei la Tir şi Cupa, startul competiţiilor sportive fiind dat de către inspectorul şef domnul colonel Adrian Bîcleşanu.

Cea de-a XI-a ediţie a „Cupei Presei la Tir” s-a bucurat de o participare numeroasă din partea reprezentanţilor mass-media locală şi centrală, înscriindu-se un număr de 20 de concurenţi.

Concursul a fost împărţit pe două categorii. La feminin, clasamentul final a fost următorul: locul I, Georgiana Ţentea – WEST TV; locul II, Izabela Vekaş– ARTV; locul III, Ioana Costaş – Jurnalul Arădean. La masculin, primele trei locuri au fost ocupate de: locul I Cristian Cotuna – Info TV , locul II Lazăr Faur – Info TV, locul III Nicolae Coiov – Adevărul de Seară.

Toţi participanţii au fost răsplătiţi cu diplome, iar câştigătorii primelor trei locuri au primit cupe.

De asemenea, un număr de 23 de jandarmi şi-au demonstrat măiestria în mânuirea armei la Cupa Jandarmeriei la Tir, câştigătorii urmând să fie premiaţi pe data de 31 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, în cadrul aniversării festive dedicată aniversării a 161 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Şi la această competiţie s-a concurat pe două categorii, ofiţeri şi subofiţeri.

Clasament ofiţeri:

– locul I – Mr. Matei Marius

– locul II – Mr. Clitan Mircea

– locul III – Cpt. Iliescu Danian

Clasament subofiţeri:

– locul I – Plt. Raicovici Lucian

– locul II – Plt. Maj. Nicola Daniel

– locul III – Plt. Grama Florin

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *