News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DECIZIE SOCANTA LUATA DE BEYONCE DE ROMANIA IN CAZUL SCANDALULUI DINTRE EA SI IUBITUL EI! DECIZIE SOCANTA LUATA DE BEYONCE DE ROMANIA IN CAZUL SCANDALULUI DINTRE EA SI IUBITUL EI!
Please follow and like us:
Pin Share
I-a făcut plângere la Poliţie şi l-a acuzat că a lovit-o şi i-a furat telefonul. Mădălina Dumitriu, cea care s-a autointitulat Beyonce de România, a luat o decizie care i-a uimit pe toţi cei care au asistat la întregul scandal. 
De câteva zile, Mădălina, mama unuia dintre copii lui Nicolae Guţă, a făcut potecă între casa ei şi secţia de Poliţie. Tânăra este din nou implicată într-un scandal, de data aceasta nu vreo iubită dea manelistului, ci chiar cu iubitul ei, Ibrahim. A îndurat scenle lui de gelozie cât a putut, însă, după ce a încasat şi câteva palme, cântăreaţa şi-a luat inima-n dinţi şi a mers la autorităţi unde a depus o plângere şi a cerut un ordin de restricţie. Când toată lumea credea că relaţia dintre ei nu mai are nicio şansă, Mădălina s-a sucit şi ca să facă lumină şi-a postat pe pagina de socializare o fotografie, mai veche ce e drept, din care reiese faptul că între ei problemele s-au rezolvat. Asta dacă ne luam şi după mesajul care însoţeşte poza. „Sufletul meu!”. Imediat au început să curgă zeci de mesaje care o puneau la zid pentru decizia luată. „Parcă spuneai că stai cu el de frică de patru luni. Acum ţi-a devenit sufletul tău????????????Păcat de tine, eşti frumoasă dar……nu şti să îţi alegi sufletul pereche!”, este unul dintre mesaje. Dacă nu este Mădălina cea care a postat fotografia respectivă, poate fi luată în calcul şi varianta că cineva a accesat contul ei şi pus această poză.
Sursa: spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *