News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

D.G.F.P. a jud. Arad informează contribuabilii că, prin Ordinul  Preşedintelui A.N.A.F. nr. 2600/20.10.2010 a fost aprobat modelul şi conţinutul formularului 225 „Declaraţie privind stabilirea impozitului reprezentând plată anticipată trimestrială în contul impozitului pe câştigul net anual impozabil pentru câştigurile obţinute din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise”.

Formularul 225 se depune de către persoane fizice care, în trimestrul III al anului curent, au realizat câştiguri/pierderi din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise, pe baza informaţiilor transmise de intermediari, societăţi de administrare a investiţiilor sau alţi plătitori de venit.

Formularul se poate descărca de la adresa www.finantearad.ro, rubrica Asistenţă contribuabili, sub rubrica Noutăţi.

Declaraţia se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are domiciliul fiscal, termenul scadent fiind 25 octombrie 2010. Termenul de declarare constituie şi termen de plată a impozitului datorat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *