News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Depasit de evenimente, Gheorghe Falca cere demisia conducerii Companiei de Apa Arad Depasit de evenimente, Gheorghe Falca cere demisia conducerii Companiei de Apa Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Cum era de așteptat, primarul Gheorghe Falcă a găsit țapul ispășitor pentru problemele cu care se confruntă CET Hidrocarburi. Astfel, toată conducerea instituției trebuie să-și dea demisia pentru că îndrăznește să ceară banii care-i revin de drept. Conform unui comunicat remis astăzi, Compania de Apă a anunțat că sistează orice serviciu către CET Hidrocarburi începând cu data de 7 decembrie a.c.

Problema edilului nu este datoriile pe care cele două CET-uri le au către toată țara, ci salariile care sunt la Compania de Apă, insituție la care angajații de top au fost încadrați, în decursul timpului, pe clientela PDL. Dacă tot solicită publicarea salariilor de la Compania de Apă am propune și noi publicarea salariilor la cele două CET-uri, unde aceeași clică PDL a ridicat prețul la gigacaloria furnizată arădenilor.

« Compania de Apă confirmă că acționează ca un stat în stat. Cerem din nou demisia directorului Gheorghe Bănățean,  o cerem deja un an de zile. Așteptăm de asemenea să transmită municipalității lista cu salariile din Companie, să aflăm și noi și toți arădenii de ce plătim prețul pe care îl plătim pentru serviciile Companiei de Apă. » a declarat primarul Aradului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *