News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Nu se poate iniţia nici o acţiune fără ca opoziţia să înceapă a cârcoti. Se plâng atât de mult de lipsă de putere şi fonduri, dar se pare că atunci când vine vorba de a pune piedici  au toate pârghiile necesare. Astfel că, nici nu s-a anunţaţ bine în media de evenimentul de azi, care este destinat în primul rând cetăţenilor cartierului Gai, că opoziţia a şi tipărit fluturaşi în care denigrau această acţiune.

„Am mai spus-o şi o repet, de ce în loc să critice nu au ei vreo iniţiativă. Nu am auzit de nici o acţiune care să privească cetăţenii arădeni, nu am auzit de nici un eveniment pe care ei să-l organizeze pentru arădeni, nu am vazut să existe vreo tentativă de colaborare a opoziţiei cu noi, tocmai pentru binele cetăţenilor. Şi atunci care mai este credibilitatea acestor personaje care în afară de a critica nu sunt capabili să şi facă ceva?Chiar credeţi că oamenii trăiesc din vorbe?!” a declarat deputatul arădean şi unul din iniţiatorii acestui eveniment, Claudia Boghicevici.

Nu este cazul a se denigra o acţiune care nu are un scop electoral, ci este o acţiune dedicată cetăţenilor din carierul Gai pentru că este un colţ unic în Arad, este locul unde armonia etnică şi culturală este la ea acasă, este locul unde se regăseşte la propriu motto-ul Uniunii Europene „uniţi în diversitate” şi pentru că trebuie marcat ca atare acest loc şi este timpul ca oamenii să se bucure de acest lucru şi să aibe şi evenimentul în care să-şi poată manifesta această legătură. Intenţia noastră este de a crea o tradiţie al acestui eveniment, de a promova obiceiurile şi cultura acestor conlocuitori prin activităţi culturale specifice fiecărei etnii-române, sârbe, maghiare. Demnitarul arădean a mai adăugat  şi ”Pentru informaţia domnilor denigratori le pot spune că nu totul se reduce la mici şi bere, aşa cum probabil dânşi înteleg să facă politică”.

Aşteptăm cu mare drag  toţi găienii să vină alături de noi în incinta Şcolii Generale nr 10 din Gai, lângă Băile Naimon mai exact( sau Bidi).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *