News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Deputatul Florin Tripa acuz─â conducerea CJA de boicotarea proiectului de gaz ­čśĺ Deputatul Florin Tripa acuz─â conducerea CJA de boicotarea proiectului de gaz ­čśĺ

Pre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean Arad, Marinel Cionca, ├«ncearc─â prin orice mijloace s─â boicoteze extinderea re╚Ťelei de gaz ├«n jude╚Ťul Arad, din considerente pur politice. Cionca face presiuni ca CJA s─â intre ├«n Asocia╚Ťia de Dezvoltare Intercomunitar─â Valea Cri╚Öului, pentru ca ulterior s─â poat─â s─â distrug─â acest proiect, a╚Öa cum a f─âcut cu cele privind extinderea re╚Ťelelor de ap─â ╚Öi canalizare ├«n jude╚Ťul Arad sau cu Masterplanul pe De╚Öeuri.

ÔÇ×Marinel Cionca, cel mai slab pre╚Öedinte din istoria CJA, dore╚Öte cu orice pre╚Ť s─â blocheze extinderea re╚Ťelei de gaz pe Valea Cri╚Öului, dup─â ce a blocat proiectul de ap─â ╚Öi canalizare la nivel jude╚Ťean sau pe cel de gestionare a de╚Öeurilor. Cionca face presiuni asupra primarilor din jude╚Ť pentru ca CJA s─â devin─â membru al Asocia╚Ťiei de Dezvoltare Intercomunitar─â Valea Cri╚Öului, de╚Öi Consiliul jude╚Ťean nu are niciun rol ├«n acest proiect, care va fi derulat cu sprijinul Guvernului Rom├óniei. Scopul lui Marinel Cionca este acela de a bloca extinderea gazului, iar un prim pas a fost s─â ordone primarilor liberali s─â boicoteze ├«nfiin╚Ťarea Asocia╚Ťia de Dezvoltare Intercomunitar─â Valea Mure╚Öului, plan care deocamdat─â i-a reu╚Öit.

Mai citeste si:  Dorel Caprar: "PSD cere impozite mai mici la Arad!"

Marinel Cionca trebuie s─â ╚Ötie faptul c─â Asocia╚Ťia de Dezvoltare Intercomunitar─â Valea Cri╚Öului nu este constituit─â pe criterii politice, nu este un proiect politic, dovad─â faptul c─â pre╚Öedinte este primarul Sebi╚Öului, membru PNL, ╚Öi nici nu va fi vreodat─â un vehicul electoral pentru PNL Arad, a╚Öa cum ├«╚Öi dore╚Öte pre╚Öedinele CJA, a c─ârui incompeten╚Ť─â nu este de niciun folos membrilor asocia╚Ťiei. Ba din contr─â, am putea spune, prezen╚Ťa lui Cionca ├«n asocia╚Ťie ar pune ├«n pericol ├«ntregul proiect, care ar avea soarta altor proiecte gestionate de ╚Öeful CJA.

A╚Öa c─â nu putem spune dec├ót ÔÇ×Jos labele de pe ADI Valea Cri╚Öului, domnule Marinel Cionca!ÔÇť. Mai bine v─â preocupa╚Ťi de proiectele pe care le ave╚Ťi ├«n derulare. Zeci de localit─â╚Ťi a╚Öteapt─â s─â v─â face╚Ťi datoria ├«n proiectul de extindere a re╚Ťelelor de ap─â ╚Öi canalizare, care treneaz─â de ani de zile, a╚Öa cum zeci de mii de ar─âdeni a╚Öteapt─â s─â finaliza╚Ťi proiectul de gestionare a de╚Öeurilor, astfel ├«nc├ót cet─â╚Ťenii s─â nu mai stea s─âpt─âm├óni ├«ntregi cu gunoiul ├«n fa╚Ťa caselor, pentru c─â firma de cas─â a PNL nu vrea s─â-╚Öi ├«ndeplineasc─â obliga╚Ťiile din contractÔÇť, declar─â deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Mai citeste si:  Legisla┼úia ├«n domeniul asocia┼úiilor de propietari a fost discutat─â ├«n cadrul unei dezbateri organizate de Grupul Parlamentar PNL

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *