News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Astăzi, deputatul arădean, alături de alți doi colegi ai grupului PDL din cadrul Camerei Deputaților au adus în atenția Doamnei Ministru Boagiu problematica legată de Administrațiile Publice Locale care gestionează transportul școlar, și anume cea referitoare la plata contravalorii taxei pentru obţinerea licenţei de transport şcolar.

„Autorizarea transportului şcolar a devenit o povară cu care se confruntă din ce în ce mai mulţi primari, iar de multe ori, din lipsa fondurilor necesare efectuării plăţii aferente procedurii de autorizare, aceştia se află la limita legalităţii. Nu puţine sunt situaţiile în care Primăriile sunt amendate de către reprezentanţii A.R.R., cu sume ce le depăşesc cu mult posibilităţile financiare. Consider că transportul şcolar reprezintă o situaţie particulară care impune adoptarea urgentă a unor măsuri speciale”, a declarat deputatul PDL Marius Gӧndӧr.

Parlamentarii au solicitat un punct de vedere al Ministerului privind problema adusă în vedere și totodată un termen până la soluționarea acesteia.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *