News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Flavius Maduta

Deputatul USL Flavius Măduţa continuă demersurile pentru finalizarea pasajelor de pe centura Aradului. Într-o declaraţie politică susţinută astăzi în Camera Deputaţilor, deputatul Măduţa a enunţat cele două pasaje ca prioritate naţională. „Declaraţia politică este un nou demers pentru finalizarea celor două pasaje. Este un prim semnal pe care îl dau public colegilor, după numeroasele discuţii cu ministrul de resort şi alţi decidenţi. Am fost asigurat că există finanţare pentru finalizarea pasajelor, dar insist ca lucrările să fie repornite cât mai repede posibil. Voi continua aceste demersuri, până când obiectivele vor fi realizate 100%”, a spus Flavius Măduţa.

„Pentru străinii care intră în vestul României – cei mai mulţi pe DN 7, prin vama Nădlac – primul municipiu prin care trec este Aradul. Imaginea unui drum aflat permanent în construcţie, traficul blocat şi timpii de aşteptare creează o primă impresie foarte proastă pentru România. Până la realizarea autostrăzii care va lega Nădlac de Bucureşti, finalizarea pasajelor de pe centura Aradului este importantă pentru atragerea turiştilor care vin cu maşina din Occident şi se îndreaptă spre munte sau spre Marea Neagră.

Nu în ultimul rând, finalizarea celor două pasaje reprezintă o obligaţie morală pentru USL. La finalul anului 2012, primul ministru Victor Ponta, alături de actualii parlamentari ai USL, am promis finanţarea şi finalizarea acestor obiective de investiţii.

Înţeleg desigur că situaţia actuală a României presupune o serie de constrângeri bugetare. Ştiu că există un număr mare de investiţii care trebuie continuate, investiţii care depăşesc capacitatea de plată a Guvernului. Susţin însă cu toată convingerea că prioritizarea corectă a investiţiilor obligă CNADNR să finalizeze cât mai repede cele două pasaje de pe centura Aradului. Cred că argumentele care ţin de interesele economice şi de imagine ale României susţin puternic solicitarea adresată CNADNR şi Guvernului României de a finaliza cât mai repede cele două pasaje de pe DN 7.” – se arata in declaratia politica.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *