News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Detii un business online? Iata avantajele pe care ti le ofera serverele dedicate Detii un business online? Iata avantajele pe care ti le ofera serverele dedicate
Please follow and like us:
Pin Share

Majoritatea persoanelor care dau startul unui business online opteaza pentru gazduirea partajata, fiind suficienta pentru a satisface nevoile initiale ale un site de dimensiuni mici. Cu toate acestea, desi serverele partajate sunt potrivite pentru un start-up, odata ce site-ul incepe sa se dezvolte, nu mai pot oferi securitatea, spatiul si viteza de incarcare necesare. Astfel de probleme pot sa afecteze performantele si, de ce nu, credibilitatea unui site. Daca nu oferi clientilor o experienta de calitate, sansele ca vanzarile sa scada sunt mari, astfel ca eforturile pe care le-ai facut pentru ca site-ul tau sa creasca nu iti vor putea aduce rezultatele pe care le astepti.

Daca si tu ai intampinat astfel de dificultati, inseamna ca business-ul tau a prins contur, iar gazduirea partajata nu va mai fi suficienta indiferent de cat de multe resurse suplimentare aloci. La un moment dat, va fi necesar sa te orientezi catre achizitionarea unui alt tip de web hosting. Daca gandesti in perspectiva, opteaza pentru servere dedicate. Acest tip de hosting iti pune la dispozitie un server fizic unde toate resursele sunt dedicate exclusiv site-ului tau.

Pentru un site la inceput de drum, optiunea de a imparti serverul cu alte sute sau chiar mii de site-uri nu este o idee rea. Pretul este mic (pachetele de baza costa aproximativ 1 Euro pe luna), iar anumite companii ofera performante mai mult decat satisfacatoare. Dar aceasta nu este o varianta pe termen lung sau, cel putin, nu pentru cei care isi doresc vanzari mai mari de la luna la luna. Daca si tu te numeri printre antreprenorii care au un business online de succes, citeste in randurile de mai jos avantajele pe care le ofera gazduirea pe un server dedicat:

Control deplin asupra resurselor

Site-urile care beneficiaza de servere dedicate nu trebuie sa imparta resursele cu nimeni. Acestea au propriul lor server pe care il pot administra dupa bunul plac. De aceea, daca optezi pentru acest tip de hosting, este recomandat sa colaborezi cu o persoana ce detine cel putin cunostinte tehnice de baza si care te poate ajuta sa administrezi si configurezi serverele cu acces root.

Viteza de incarcare a paginii foarte buna

Viteza excelenta de incarcare a paginii este unul dintre cele mai importante avantaje pe care ti le poate oferi acest tip de hosting. Pentru a le oferi clientilor tai o experienta placuta atunci cand iti acceseaza site-ul, fiecare pagina trebuie sa se incarce rapid. In caz contrar, multi dintre utilizatori vor iesi de pe site inainte sa descopere produsele sau serviciile pe care le ai de oferit.

Siguranta sporita

Gazduirea pe servere dedicate iti pune la dispozitie un nivel de securitate foarte ridicat. Astfel, iti vei putea monitoriza mai bine afacerea si vei putea adauga oricand noi aplicatii care sa protejeze datele firmei si datele clientilor tai.

O indexare mai buna in Google

Site-urile care beneficiaza de acest tip de hosting au si avantaje SEO. Acestea sunt mai bine indexate in Google, datorita vitezei mari de incarcare a site-ului. Asadar, daca vei opta pentru gazduirea dedicata, vei avea sansa sa cresti mai repede in pozitiile Google.

In cazul in care consideri ca e timpul sa treci la acest tip de gazduire, nu-ti mai ramane decat sa gasesti o firma de web hosting si sa incepi o noua colaborare. Acceseaza site-ul thc.ro si vei gasi pachete avantajoase de hosting pe servere dedicate, cu viteza incepand de la 16 GB RAM si spatii de stocare SSD.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *