News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„Dey Grand Prix Colosseum”, gala de K1 cu arădenii Gafencu şi Onişor în ring „Dey Grand Prix Colosseum”, gala de K1 cu arădenii Gafencu şi Onişor în ring
Please follow and like us:
Pin Share

Veste bună pentru amatorii sporturilor de contact. 22 octombrie este data la care un nou eveniment din circuitul Colosseum Tournament va avea loc în Arad. Acesta se va desfăşura de la ora 19, cel mai probabil la Sala Sporturilor „Victoria”, însă aproape sigur fără spectatori, în condiţiile restriciţiilor impuse de autorităţi. Competiţia va fi transmisă însă pe Digi Sport. „Dey Grand Prix Colosseum” este un eveniment în care se acordă burse mari participanţilor şi va include şi un meci pentru Centura Grea Colosseum Tournament. Este vorba despre confruntarea dintre campionul francez la kickboxing, Freddy Kemayo şi un nume greu al ringului românesc, Marius Munteanu.

Kemayo şi Schilt, numele grele de la Arad!

În gală vor mai fi alte nouă meciuri, cu patru campioni din circuit, iar ăn ring vor urca şi doi arădeni: Eduard Gafencu, care se va lupta cu un sârb şi Ruben Onişor, cu un adversar din ţara noastră, nedesemnat încă. Invitatul special al evenimentului este „Semmy” Schilt (46 ani), fost campion Glory Heavyweight Grand Slam și cvadruplu campion K-1 World Grand Prix! Olandezul este unicul luptător din istoria K-1 care a câștigat campionatul de trei ori consecutiv, și împarte recordul cu Ernesto Hoost la cele mai multe Grand Prix-uri câștigate, cu patru la activ.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *