News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La Seleuş se derulează în această perioadă proiectul „Dezvoltarea comunei Seleuş prin reabilitare drum comunal DC 23 Iermata – Moroda, modernizare străzi în localitatea Seleuş, reabilitare cămin cultural din localitatea Moroda şi înfiinţare centru de zi After School în localitatea Seleuş”. Acesta beneficiază de o finanţare nerambursabilă în valoare de 2.500.000 de euro, prin „Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013”, Măsura 3.2.2, finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin „Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală şi Planul European de Redresare Economică”. Autoritatea contractantă este Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

Ca urmare a implementării proiectului vor fi reabilitate: Drumul Comunal 23 Iermata – Moroda, străzile din localitatea Seleuş, căminul cultural din Moroda (lucrare în curs de finalizare) şi va fi înfiinţat un centru de zi after school în centrul de comună. „Până în prezent avem aproape finalizată reabilitarea căminului cultural din Moroda şi se lucrează de zor la centrul de zi «after school». Drumurile sunt pregătite pentru asfaltare, dar din cauza temperaturilor vom începe asfaltarea abia în primăvara anului viitor”, a declarat Cristian Branc, primarul comunei Seleuş, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Prin implementarea acestui proiect va creşte gradul de confort al cetăţenilor din toate localităţile comunei noastre. Este un lucru pe care mi l-am propus încă de la bun început şi mă bucur că reuşim să-l concretizăm”, a mai declarat Cristian Branc.

Prezent la Seleuş, Cristian Drăgan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a declarat că este bucuros de faptul că încă un proiect pe Măsura 322 se derulează cu succes în judeţul Arad. „Până acum a fost finalizat doar unul, la Archiş, şi se mai află în curs de finalizare proiectul derulat de comuna Hălmagiu. Cel din Seleuş este al treilea care, iată, este implementat cu succes, motiv pentru care ţin să-l felicit pe domnul primar”, a declarat Cristian Drăgan.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *