News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Disney preia studioul Fox, începând cu 20 martie Disney preia studioul Fox, începând cu 20 martie

Afacerea Disney, de 71 de miliarde de dolari, pentru a cumpăra cea mai mare parte a Century Fox 21 va intra în vigoare miercuri, 20 martie, au declarat companiile.

Va fi un eveniment epocii în domeniul divertismentului – îmbinarea a două studiouri de film și sfârșitul lui Fox așa cum am știut-o cu toții.
Personalul de la studioul din 20th Century Fox se luptă pentru disponibilizări și alte schimbări mari.
Disney (DIS) preia studioul, o participație de control în Hulu, o suită de canale de divertisment precum FX și Nat Geo și alte bunuri.
Celelalte părți ale Fox-ului 21th Century (FOX) vor fi transformate într-o nouă companie pur și simplu cunoscută sub numele de Fox. Acesta va include rețeaua de difuzare Fox, Fox News și Fox Sports.
Această înțelegere a fost propusă în decembrie 2017. Comcast a încercat să contracareze, însă Disney a oferit o ofertă mult mai mare familiei Murdoch și a acționarilor Fox.

Mai citeste si:  CUM POTI SCAPA DE ROSUL UNGHIILOR

Companiile au detaliat unele dintre etapele finale care trebuie să se întâmple înainte de încheierea tranzacției. Dar există încă o anumită incertitudine cu privire la reducerile pe care un executiv le-a numit „inevitabile”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.