News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Disney preia studioul Fox, începând cu 20 martie Disney preia studioul Fox, începând cu 20 martie
Please follow and like us:
Pin Share

Afacerea Disney, de 71 de miliarde de dolari, pentru a cumpăra cea mai mare parte a Century Fox 21 va intra în vigoare miercuri, 20 martie, au declarat companiile.

Va fi un eveniment epocii în domeniul divertismentului – îmbinarea a două studiouri de film și sfârșitul lui Fox așa cum am știut-o cu toții.
Personalul de la studioul din 20th Century Fox se luptă pentru disponibilizări și alte schimbări mari.
Disney (DIS) preia studioul, o participație de control în Hulu, o suită de canale de divertisment precum FX și Nat Geo și alte bunuri.
Celelalte părți ale Fox-ului 21th Century (FOX) vor fi transformate într-o nouă companie pur și simplu cunoscută sub numele de Fox. Acesta va include rețeaua de difuzare Fox, Fox News și Fox Sports.
Această înțelegere a fost propusă în decembrie 2017. Comcast a încercat să contracareze, însă Disney a oferit o ofertă mult mai mare familiei Murdoch și a acționarilor Fox.

Companiile au detaliat unele dintre etapele finale care trebuie să se întâmple înainte de încheierea tranzacției. Dar există încă o anumită incertitudine cu privire la reducerile pe care un executiv le-a numit „inevitabile”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *