News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Comisarul şef de poliţie Adrian Lile, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Arad, a fost sancţionat cu trecere într-o funcţie inferioară, până la nivelul de bază al gradului profesional deţinut, printr-o dispoziţie a Inspectorului General al Poliţiei Române, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, într-un comunicat de presă. Prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor se respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată împotriva dispoziţiei de sancţionare, menţinându-se sancţiunea aplicată, se mai menţionează în comunicat.
De asemenea, şi comisarul şef de poliţie Gheorghe Nica, şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul IPJ Arad, a fost sancţionat cu trecere într-o funcţie inferioară, până la nivelul de bază al gradului profesional deţinut, tot printr-o dispoziţie a Inspectorului General al Poliţiei Române,.
Şi în acest caz, prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor se respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată împotriva dispoziţiei de sancţionare, menţinându-se sancţiunea aplicată.
Începând cu data de 17 mai 2011, comisarul şef de poliţie Romulus Bîlc, adjunct şef Secţia 1 Poliţie din cadrul IPJ Arad, se împuterniceşte, pe o perioadă de 6 luni, printr-o dispoziţie a inspectorului şef al IPJ Arad, să asigure îndeplinirea atribuţiilor de şef al Serviciului Ordine Publică.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *