News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad


Comisarul şef de poliţie Adrian Lile, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Arad, a fost sancţionat cu trecere într-o funcţie inferioară, până la nivelul de bază al gradului profesional deţinut, printr-o dispoziţie a Inspectorului General al Poliţiei Române, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, într-un comunicat de presă. Prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor se respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată împotriva dispoziţiei de sancţionare, menţinându-se sancţiunea aplicată, se mai menţionează în comunicat.
De asemenea, şi comisarul şef de poliţie Gheorghe Nica, şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul IPJ Arad, a fost sancţionat cu trecere într-o funcţie inferioară, până la nivelul de bază al gradului profesional deţinut, tot printr-o dispoziţie a Inspectorului General al Poliţiei Române,.
Şi în acest caz, prin Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor se respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată împotriva dispoziţiei de sancţionare, menţinându-se sancţiunea aplicată.
Începând cu data de 17 mai 2011, comisarul şef de poliţie Romulus Bîlc, adjunct şef Secţia 1 Poliţie din cadrul IPJ Arad, se împuterniceşte, pe o perioadă de 6 luni, printr-o dispoziţie a inspectorului şef al IPJ Arad, să asigure îndeplinirea atribuţiilor de şef al Serviciului Ordine Publică.

Mai citeste si:  Premieră în România! Un elev este condamnat pentru că a înjurat o profesoară pe Facebook!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.