News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

DOLIU IN LUMEA MUZICII! COMPOZITORUL RAY COLCORD S-A STINS DIN VIATA DOLIU IN LUMEA MUZICII! COMPOZITORUL RAY COLCORD S-A STINS DIN VIATA
Please follow and like us:
Pin Share

Fostul preşedinte al „Society of Composers & Lyricists”, compozitorul Ray Colcord s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani.

Muzicianul suferea de cancer pancreatic. Decesul s-a produs vineri. Colcord şi-a început cariera muzicală cu turnee în Texas, înainte de a deveni directorul departamentului pentru descoperirea şi recrutarea noilor talente în cadrul casei de discuri Columbia Records, scrie MEDIAFAX.

El a fost cel care i-a convins pe membrii trupei Aerosmith să semneze un contract cu Columbia Records. Ray Colcord este şi cel care s-a ocupat de producerea celui de-al doilea album al formaţiei Aerosmith.

Ulterior, Ray Colcord a devenit director muzical pentru trupa de comedie „The Groundlings”, în 1976. A compus şi partituri pentru coloana sonoră a unor show-uri de televiziune şi filme precum „The Simpsons”, „Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” şi „Silver Spoons”.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *