News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Domnului Primar, cu respect (de la PNL citire)

Politica 20 martie 2011 admin 0

amestecaţi lucrurile1 au lucrat vreo 30 de ani la UTA. Aşa că nu-mi vorbiţi mie1 că Poate va veni o zi în care domnul Galiş ne va spune ce a făcut el pentru oameni. De abia aştept să vină1 care reprezintă sufletul oraşului? Vă plac feţele abătute ale arădenilor? Sau nu prea ştiţi cum arată un oraş european1 câtă originalitate1 câtă responsabilitate1 ce lecţie de istorie1 ci problemele fostului primar Branc. Iscaţi aşadar doar un alt nor de praf când vorbiţi despre “PNL-ul domnului Galiş care a condus Primăria Aradului”! Oricum1 cu o atitiudine de Dom’ Profesor1 dar cei prostiţi de două ori s-ar putea să nu mai fie aşa de uşor de prostit.În rest1 dar reţineţi că nu ăsta e fondul problemei1 de rivalitatea cu Timişoara. Domnule Primar Falcă1 despre problema fondurilor atrase şi a destinaţiei cheltuirii lor vom mai putea vorbi pe viitor.. Şi încă ceva. Părinţii mei1 doar-doar oamenii prostiti pană acum se vor mai lăsa prostiţi în continuare. Vorbiţi de Aradul european? Aţi ieşit anul ăsta pe drumurile din oraş? Vă plac1 Domnule Primar Falcă1 domnule Primar!Cu aceeaşi ocazie mă şi ameninţaţi1 fără a avea la bază un proiect1 faţadele clădirilor1 finaţare1 Florin Galiş20 iar dvs. răspundeţi ritos: Afară plouă! Câtă imaginaţie1 în numele cetăţenilor1 în timp ce domnul Galiş atacă lucrurile bune pentru a dezbina oameni”. Aşadar1 iniţial m-am bucurat că aţi răspuns interpelărilor noastre făcute în numele arădenilor plătitori de taxe şi impozite1 înscris pe panoul amplasat lângă obiectiv1 lăsaţi retorica găunoasă la o parte şi răspundeţi la întrebări cu date şi argumente şi nu lansând atacuri la adresa celor care “cutează” să întrebe. Şi un sfat prietenesc: gasiţi-vă un consultant bun1 nici maşini. Nici nu aveam nevoie să mi le dea. Puteţi spune1 noi vă întrebăm în numele cetăţenilor Aradului cât fac unu plus unu1 oameni onorabili1 oare1 pentru singurul fapt că acest Galiş NU GESTIONEAZĂ BANI PUBLICI! De ce ar fi interesaţi arădenii de mine? Nu mi-au dat nici case1 PNL-ul nu a avut un primar ales al Aradului până acum. Semi-mandatul domnului Valentin Neamţ a fost unul incidental1 poate printr-un exerciţiu de estetică a urâtului1 Podul Traian are peste o sută de ani. Noi reuşim să-l modernizăm şi în cele din urmă să aibă rolul de a lega oamenii din Arad de cei din Aradul Nou1 preferinţa Dvs. bine-cunoscută fiind America?! Din păcate pentru el1 probleme specifice etc. Adică un răspuns la obiect. Ce faceţi Dvs? Creaţi un nor de praf. Citez: “Punctual1 referitor la problema stadiului lucrărilor la Podul Traian. Nu ştiu însă dacă e potrivit să avem motive de bucurie după ce am văzut conţinutul răspunsului Dvs. Să mă explic. V-am întrebat clar şi dire1 să redăm unitatea arădenilor. Noi construim pentru oameni1 vă asigur de întreaga noastă disponibilitate de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi viaţă ale arădenilor.Cu deosebită consideraţie1 vă rog1
Please follow and like us:

Domnule Primar Falcă, iniţial m-am bucurat că aţi răspuns interpelărilor noastre făcute în numele arădenilor plătitori de taxe şi impozite, referitor la problema stadiului lucrărilor la Podul Traian. Nu ştiu însă dacă e potrivit să avem motive de bucurie după ce am văzut conţinutul răspunsului Dvs.

Să mă explic. V-am întrebat clar şi direct de ce nu este respectat termenul de finalizare a lucrărilor la pod, înscris pe panoul amplasat lângă obiectiv, adică 18 martie 2011. Puteaţi răspunde în mod direct unei  întrebări directe cu explicaţii legate de constructor, finaţare, probleme specifice etc. Adică un răspuns la obiect. Ce faceţi Dvs? Creaţi un nor de praf. Citez:  “Punctual, Podul Traian are peste o sută de ani. Noi reuşim să-l modernizăm şi în cele din urmă să aibă rolul de a lega oamenii din Arad de cei din Aradul Nou, să redăm unitatea arădenilor. Noi construim pentru oameni, în timp ce domnul Galiş atacă lucrurile bune pentru a dezbina oameni”. Aşadar, noi vă întrebăm în numele cetăţenilor Aradului cât fac unu plus unu, iar dvs. răspundeţi ritos: Afară plouă!  Câtă imaginaţie, câtă originalitate, câtă responsabilitate, ce lecţie de istorie, domnule Primar!

Cu aceeaşi ocazie mă şi ameninţaţi, cu o atitiudine de Dom’ Profesor, că Poate va veni o zi în care domnul Galiş ne va spune ce a făcut el pentru oameni. De abia aştept să vină, dar reţineţi că nu ăsta e fondul problemei, pentru singurul fapt că acest Galiş NU GESTIONEAZĂ BANI PUBLICI! De ce ar fi interesaţi arădenii de mine?  Nu mi-au dat nici case, nici maşini. Nici nu aveam nevoie să mi le dea. Puteţi spune, oare, acelaşi lucru?

 Priceput la salată de cuvinte cum se pare că sunteţi, amestecaţi lucrurile, doar-doar oamenii prostiti pană acum se vor mai lăsa prostiţi în continuare. Vorbiţi de Aradul european? Aţi ieşit anul ăsta pe drumurile din oraş? Vă plac, poate printr-un exerciţiu de estetică a urâtului, faţadele clădirilor, care reprezintă sufletul oraşului? Vă plac feţele abătute ale arădenilor?  Sau nu prea ştiţi cum arată un oraş european, preferinţa Dvs. bine-cunoscută fiind America?!

 Din păcate pentru el, PNL-ul nu a avut un primar ales al Aradului până acum. Semi-mandatul domnului Valentin Neamţ a fost unul incidental, fără a avea la bază un proiect, ci problemele fostului primar Branc. Iscaţi aşadar doar un alt nor de praf  când vorbiţi despre “PNL-ul domnului Galiş care a condus Primăria Aradului”! Oricum, despre problema fondurilor atrase şi a destinaţiei cheltuirii lor vom mai putea vorbi pe viitor.. Şi încă ceva. Părinţii mei, oameni onorabili, au lucrat vreo 30 de ani la UTA. Aşa că nu-mi vorbiţi mie, vă rog, de rivalitatea cu Timişoara.

 Domnule Primar Falcă,

 Vă rog, în numele cetăţenilor, lăsaţi retorica găunoasă la o parte şi răspundeţi la întrebări cu date şi argumente şi nu lansând atacuri la adresa celor care “cutează” să întrebe. Şi un sfat prietenesc: gasiţi-vă un consultant bun pentru stilistică. Nu de alta, dar cei prostiţi de două ori s-ar putea să nu mai fie aşa de uşor de prostit.

 În rest, vă asigur de întreaga noastă disponibilitate de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi viaţă ale arădenilor.

 Cu deosebită consideraţie,

Florin  Galiş

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.