News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Intr-un comunicat primit din partea conducerii PSD Arad suntem anuntati ca presedintele PSD Arad, Dorel Caprar, intentioneaza sa-l dea in judecata pe ziaristul Teofil Gradinaru pentru prejudiciu de imagine prin articole defaimatoare si informatii false.
” PDL a început o campanie de presă de denigrare a liderilor USL, bazată pe minciuni grosolane. Astfel, într-un editorial semnat de Teofil Grădinaru (angajat al Consiliului Judeţean controlat de PDL şi autorul comunicărilor PDL), preşedintele PSD Arad şi echipa sa sunt acuzaţi că ar fi falsificat invitaţii la chermeza organizată de PDL pentru ziua de 8 Martie.

Deşi editorialul, ca gen jurnalistic, nu se pretează la replici (în măsura în care exprimă o opinie, un punct de vedere personal sau al redacţiei), în cazul acesta punctul de plecare este o afirmaţie falsă, propagată în mod voit de autorul articolului.

PSD Arad, preşedintele Dorel Căprar şi echipa sa nu se pretează la mizeriile de care au fost acuzaţi de către propaganda PDL. Singura legătură cu chermeza organizată de PDL Arad de 8 Martie este că am solicitat ministrului Claudia Boghicevici şi viceprimarului Geanina Pistru facturile evenimentului, sursele de finanţare şi lista de sponsori. Încă aşteptăm aceste informaţii, pe care le considerăm de interes public. Probabil acest demers a deranjat peste măsură liderii PDL, care au găsit de cuviinţă să răspundă printr-o diversiune ordinară.

Suntem convinşi că propagandiştii PDL au inventat acuzele adresate lui Dorel Căprar scobind adânc în propriul caracter găunos. S-au gândit probabil ce mizerii pot să producă şi le-au pus în cârca noastră. Genul acesta de gândire este expresia modului în care au răzbit în politică oameni ca Gheorghe Falcă, Gheorghe Seculici şi Nicolae Ioţcu, bazându-se pe serviciile unor jurnalişti fără scrupule. Nu este pentru prima dată şi probabil nici pentru ultima dată când se pretează la astfel de manipulări. Demersul acesta, ca şi multe altele, denotă cinismul şi lipsa de caracter a celor care conduc PDL Arad şi a celor care le asigură activitatea de propagandă.

PSD Arad propune opiniei publice un alt fel de politică şi un alt fel de comunicare publică. Credem că în politică este nevoie de o schimbare de atitudine, de corectitudine, de eliminarea minciunilor şi manipulărilor. Mesajul pe care îl transmitem foarte clar este că nu suntem la fel ca şi cei din PDL. Mesajele noastre, uneori, tăioase, spuse fără menajamente, sunt argumentate.

Acesta este motivul pentru care preşedintele Dorel Căprar îl va da în judecată pe propagandistul Teofil Grădinaru pentru daune morale. Considerăm că acesta i-a adus preşedintelui Dorel Căprar un prejudiciu de imagine, propagând informaţii false.”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *