News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Doua accidente rutiere în Arad, pe fondul consumului de alcool Doua accidente rutiere în Arad, pe fondul consumului de alcool
Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă seară, în jurul orelor 20:10, un arădean de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor, fiind sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în refugiul stației de tramvai „Traian”. În urma impactului, autoturismul a luat foc.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,34 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Din fericire, nu au existat victime.
Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal s.a.s.i conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot sâmbătă seară, în jurul orelor 22:25, un arădean de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra autoturismului și a pătruns pe liniile de cale ferată.
În urmă testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *