News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Două spectacole semnate Ioan Peter Pit, în LUNA PLINĂ DE TEATRU Două spectacole semnate Ioan Peter Pit, în LUNA PLINĂ DE TEATRU
Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă și duminică, sala Studio va găzdui spectacolele CEI MARI, CEI MICI și UN OM DE MILIOANE, ambele purtând semnătura actorului Ioan Peter Pit, realizator atât al pieselor, cât și al regiei.
CEI MARI, CEI MICI, îi aduce în scenă pe actorii Carmen Vlaga – Bogdan, Cecilia Donat, Andrei Elek și Ioan Peter, în spațiile interioare create de Anamaria Șerban, în timp ce UN OM DE MILIOANE este un one-man-show Ioan Peter: Un text cu puternic iz cehovian şi beckettian – „Aşteptând-o pe Liubov Andreevna” ar putea fi subtitlul piesei – cu un pretext intertextual la vedere: Livada de vişini (Daniela Boboiciov Magiaru, Agenda LierNet).
Spectacolul CEI MARI, CEI MICI se va juca sâmbătă, 10 ianuarie, de la ora 19,00, iar UN OM DE MILIOANE va avea duminică, 11 ianuarie, două reprezentații: una de la ora 16,00 și una de la ora 19,00.
Reamintim că accesul la oricare dintre spectacolele cuprinse în LUNA PLINĂ DE TEATRU se poate face pe baza unui bilet ce costă 5 lei, abonamentele nefiind valabile. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția teatrului (care va fi deschisă duminică și de la ora 15,00), dar și online, de pe platforma biletmaster.ro.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *