News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Referitor la declaraţiile făcute de cetăţeanul Gavril Popescu, doresc să fac urmatoarele precizări:

Prin decizia data de tribunalul Arad in 2 decembrie 2008 s-a aratat foarte clar ca Ordinul de suspendare a fost ilegal si abuziv si ca urmare am fost repus in pozitia de vicepresedinte pe care sunt si astazi.

Procesul la care face referire cetăţeanul Gavril Popescu, întâmplător fost prefect, este unul personal si a avut ca scop daunele morale şi materiale pe care le-am solicitat. Personal, nu am primit motivarea Curţii şi nu vreau să mă pronunţ asupra deciziei luate, nici asupra eventualelor căi de atac.

Referitor la ironiile cetăţeanului Popescu, poate instanţa a constatat că dumnealui e în criză şi n-a mai vrut să îl pună la cheltuială şi cu despăgubiri morale asa cum tot pe considerente morale cetăţeanul Popescu ar trebui să returneze peste 10.000 de lei, bani primiţi pentru ore suplimentare, pe când era prefect.

Oricum, prin decizia Tribunalului Arad din 2 decembrie 2008 s-a demonstrat că suspendarea mea a fost un abuz.

Diferenţa dintre mine şi cetăţeanul Popescu este că în timp ce dumnealui încerca, cu disperare, să-şi facă imagine politică prin conferinta de presa cu subiecte depasite, eu eram într-o şedinţă administrativă la Consiliul Judeţean pe aceeaşi funcţie de vicepreşedinte.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *