News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Infrastructura rutieră a fost una dintre priorităţile administraţiei localea comunei Hălmăgel. „Am reuşit să finalizăm modernizarea drumului comunal dintre Hălmăgel şi Luncşoara, pe o lungime de 4,5 km, s-a reabilitat drumul dintre Hălmăgel şi Hălmagiu, prin aplicarea unui covor asfaltic şi, de asemenea, s-a asfaltat drumul judeţean spre Târnăviţa, pe o lungime de 1,5 kilometri”, a afirmat Mihai Tonţa, primarul comunei. O altă realizare semnificativă a fost finalizarea alimentării cu apă a satelor Hălmăgel, Târnăviţa şi Ţoheşti, proiect realizat prin OG 7/2006.

Investiţii semnficative s-au realizat şi în domeniul educaţional: reparaţii capitale la şcolile generale din Hălmăgel şi reparaţii curente la şcolile din Luncşoara şi Târnăviţa, respectiv la grădiniţele din Hălmăgel şi Luncşoara.

În acest an se vor finaliza şi alte lucrări importante pentru comună, cum ar fi finalizarea drumului spre Luncşoara, modernizarea drumului în interiorul satului Târnăviţa, reparaţii la căminul cultural din Luncşoara de Sus sau amenajarea unui parc de joacă în Hălmăgel.

„Pentru mandatul următor, avem în proiect continuarea modernizării drumurilor din comună, pentru o mai bună legătură cu satele aparţinătoare, începerea lucrărilor la canalizare, investiţii în bisericile din Hălmăgel şi Luncşoara. De asemenea, un proiect important este finalizarea lucrărilor la barajele de la Valea Găinii şi Valea Luncşorii, lucrări foarte importante pentru cetăţeni”, a completat Mihai Tonţa, primarul comunei Hălmăgel.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *